« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
PUNK/ROCK

Mlade snage punka i rocka ovog petka u Medici

Za relativno malo novaca možete poslušati obečavajuće mlade hrvatske punk i rock bendove

akc medika
akc medika (AKC Medika)
Više o

Scroll

,

AKC Medika

,

seminar

,

poštanski kod

,

Terry Francis

,

Home Made

,

Electric Avenue

U petak 11.lipnja u prostorima AKC Medika (Pierittijeva 11) održat će se briljantan spektakl mladih zagrebačkih punk i rock snaga. Nastupit će:

MAŠINKO
Petorka poznata po djelovanju u drugim bendovima (Antenat, Dolibasija...) uvijek spremna za punk i zabavu. "Uglavnom, Mašinko su mi dali sve što mi u ovom trenutku treba od glazbe, nešto što mogu slušat i smijat se od srca." Ante @ Potlista.com. Dečki su u travnju 2010. snimili demo album koji besplatno možete skinuti na: http://masinko.kristeboze.com.

KAJLA
Punk rock bend ovim će koncertom promovirat friško objavljeni album. "Bend bi bio bolji da su pokazale sise, ovako se samo utapa u prosjeku." citat s - Parapunx foruma.

SCROLL
Alternative-garage-rock bend. "Vidi se na dečkima da su veseljaci puni entuzijazma i dobre volje, no jedini minus im je olinjali imidž kojeg vuče svaki pop rock bend, od odjevanja do čupice" o njima je rekao Matej s Terapija.neta.

REVOLTS!
Mladi garage-rock duo. "Vrijeme je na njihovoj strani i nema sumnje da će se Revolts pretvoriti u vrstan bend", rekao je o njima Horvi s Terapija.neta.

Vrata kluba otvaraju se u 21h, a koncet počinje oko 22h. Ulaz je 25 Kuna.

09.06.2010. 16:39:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh