« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
AURORA

Tony Cetinski i Viktoria Metzker na otvorenju Aurore

Ljeto u Aurori započinje nastupom odličnog Tonya i vruće mađarske DJ-ice Viktorije Metzker - OSVOJITE ULAZNICE

Viktoria Metzker, Aurora
Viktoria Metzker, Aurora (Aurora)
Više o

Aurora

,

izlasci

,

clubbing

,

Tony Cetinski

,

party

,

Vedran Božić

,

pete townshend

,

nova zgrada

Ovog vikenda, u petak 25. lipnja primoštenski klub Aurora otvara spektakularnu ljetnu sezonu 2010. tradicionalnim koncertom trenutno najpopularnijeg hrvatskog izvođača Tonyja Cetinskog  i dan nakon vrućim partyem atraktivne Playboy djevojke DJ-ice Viktorije Metzker.

hxhx_tonyweb__1fe.jpg
Tony, Aurora

Koncerti Tonyja Cetinskog u Aurori poznati su po uzavreloj atmosferi i tome da se uvijek traži karta više, zato je i ovog puta svečano otvorenje kluba pripalo baš njemu. Tonijev opus glazbe obiluje hitovima, a od 11. lipnja i novim posebnim albumom "Da Capo" kao presjekom karijere i najboljim pokazateljem njegovih glasovnih mogućnosti.

Da bi otvorenje zaista bilo nezaboravno ovaj put uz njegov nastup pripremljena su i dodatna iznenađenja. Jedno od njih su atraktivne plesačice koje su odradile prošlogodišnju turneju s najvećom zvijezdom današnjice Madonnom, a sad će se na pozornici pridružiti Tonyju. Bolji vizualni doživljaj i uvod u novu šarenu ljetnu sezonu upotpunit će i specijalni light show, tako da je dobra zabava zagarantirana.

Osvojite 2x2 ulaznice za koncet Tonya Cetinskog u Aurori!

U obećavajući party dio ljetne sezone, u subotu 26. lipnja uvest će vas atraktivna Playboy djevojka DJ Viktoria Metzker koja svojim vrhunski izgrađenim tijelom plijeni pažnju gdje god se pojavi, a atmosferu namjerava uzdignuti do vrhunca i izvrsnim electro-house stilom i live vokalima koje je usavršila svirajući redovito kao resident kluba PLAY u rodnoj joj Budimpešti.

hxhx_viktoriametzkerpress2__2e7.jpg
Viktoria Metzker

"Kad me vlasnik pozove u klub, prvi put misli da sam samo lijepa djevojka koja će privući momke. Nakon što završim sa svirkom, shvaća da je party bio perfektan i zove me opet" - samouvjereno kaže zgodna Viktoria pa ne bi bilo na odmet provjeriti i poslušati o čemu zapravo govori.

Kako bi četiri dana nakon kalendarskog mogli proslaviti ulazak u ljeto i označiti početak nezaboravnih ljetnih provoda ulaznice za obje večeri možete kupiti u sustavu Eventima, te na slijedećim lokacijama i to po cijeni od 80kn za petak i 50kn za subotu:

Pretprodaja ulaznica:

Split: Splittours 021/352-533,
Šibenik: NIK 022/338-550, Noris 022/213-422
Trogir: Atlas 021/881-374
Zadar: Aquarius 023/212-919,
Kašter Stari: Lily Tours 021/232-977

VIP rezervacije - 098/523-343, 098/166-2025

21.06.2010. 15:07:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh