« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
HOME OF THE GOOD MUSIC

Tjedni program Purgeraja

Ovog tjedna, u sklopu europske turneje, u klub Purgeraj dolazi kanadski bend Worldly Savages

Worldly savages
Worldly savages (Worldly Savages)
Više o

Purgeraj

,

zagreb-info

,

Take me out

,

eksplozivna naprava

,

hrvatsko velepslanstvo

Ponedjeljak 31. svibnja

Večer otvorenog mikrofona, forma koja karakterizira stand up komediju, i u novoj sezoni ima svoje mjesto u Purgeraju! Dođite i izrazite svoj humor kroz razne načine: izvodite stand up, pjevajte, plešite, svirajte... Smijeh dolazi sa svih strana i zato svi putevi ponedjeljkom vode u Purgeraj. Ovog ponedjeljka, kao i svakog zadnjeg ponedjeljka u mjesecu održava se veliko finale.

Utorak 01. lipnja | 22h | 0kn
DJ'S YESH & MIKEY WALSH
BASS WARS

Utorkom u Purgeraju počinju ratovi basova! p.s. Samo za najotpornije uši.
Utorkom je krenuo novi program namjenjen ljubiteljima dnb-a, dubstepa i sličnih elektronskih pravaca koje ne pokriva sada već svima dobro poznati POP UP!.

Kako je ime inspirirano Star Wars sagom, prva i jedina tema ovog partya upravo su dotični filmovi, koji će biti inspiracija pri uređenju Purgeraja utorkom. Možda bi se i vi trebali odjenuti u stilu Star Warsa, svakako vam to preporučamo. DJ-i će se izmjenjivati ovisno o prilici, vašem interesu i željama. Na vama je da dođete provjeriti!

srijeda 02. lipnja | 22h | 20kn
WORLDLY SAVAGES (CAN)
PREDISPITNI TULUM UDRUGE KOMUNA

Kombinacija punka, hip hopa i narodne glazbe jugoistočne Europe sretno i uspješno egzistira pod imenom Worldly Savages, a sve u sklopu predispitnog tuluma udruge Komuna!

Udruga studenata komunikologije i novinarstva Komuna poziva vas na Predispitni tulum u Purgeraju; posebni gosti su Kanađani Worldly Savages. Članovi ovog kulturološkog miksa čiji glazbeni izričaji dotiču punk, indie pop, hip hop i folk (balkanski, romski, slavenski, keltski, latinski, germanski) su: vođa parade Eric Muth (vokal, gitara), Tangi (vokal, harmonika), Marczyk (violina), Oscar (udaraljke), Brendan (kontrabas) i, kako oni kažu, druge životinje. Worldly Savages je prekooceanski glazbeni projekt kanađanina Erica Mutha koji u sebi nosi germanske, keltske i slavenske korijene pa nije ni čudo da mu je folk u krvi.

Njihov sound je kombinacija punka i hip hopa (žanrova koji po prirodi kritiziraju zapadnjački način života) te elemenata narodne glazbe jugoistočne Europe. U sklopu svoje europske turneje, dolaze u Purgeraj prodrmati publiku svojim punk folk soundom. Za sebe kažu da stvaraju glazbu koja kritizira materijalističke vrijednosti i svijet kapitalizma.
Početak u 22 h, ulaz je 20 kn!

četvrtak 03. lipnja | 22h | 0kn/15kn iza ponoći
TAKE ME OUT
BY DJ NICK APAURIN

Take Me Out! kvari zagrebačku mladež baš svaki četvrtak u mjesecu!

Stilizirani party indie-rock i electro glazbe koji dupkom puni Purgeraj uz: Joy Division, The Smiths, Oasis, Klaxons, Arctic Monkeys, The Killers, REM, Motley Crue...
Početak u 22h, ulaz 0 kn/15kn iza ponoći.

petak 04. lipnja | 22h | 0kn
FUN FACTORY
BY DJ TONI

subota 05. lipnja | 22h | 0kn  
FEELGOOD CONNECTION
DJ UNCLEFUNK

31.05.2010. 13:39:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh