« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
HOME OF THE GOOD MUSIC

Tjedni program Purgeraja od 17. do 22. svibnja

Očekuju nas Open Mic Night, Bass Wars, Blues srijeda, Take me out, DJ Sanja Pandurić i Mixtape

Purgeraj tjedni program
Purgeraj tjedni program (Purgeraj)
Više o

Purgeraj

,

zagreb-info

,

Zovko

Ponedjeljak 17. svibanj - Open Mic Night

Večer otvorenog mikrofona, forma koja karakterizira stand up komediju, i u novoj sezoni ima svoje mjesto u Purgeraju! Dođite i izrazite svoj humor kroz razne načine: izvodite stand up, pjevajte, plešite, svirajte...

Smijeh dolazi sa svih strana i zato svi putevi vode u Purgeraj ponedjeljkom.

Pobjednik svake večeri dobija novčanu nagradu, poklon bon sponzora i mogućnost jednomjesečnog profesionalnog nastupanja po raznim klubovima. O pobjedniku odlučuje publika.

Prijave za nastup počinju u 20.30h u klubu, a program u 21.30h!

Utorak 18. svibanj - Bass Wars

Utorkom kreće novi program namjenjen ljubiteljima dnb-a, dubstepa i sličnih elektronskih pravaca koje ne pokriva sada već svima dobro poznati POP UP!.

Kako je ime inspirirano Star Wars sagom, prva i jedina tema ovog partya upravo su dotični filmovi, koji će biti inspiracija pri uređenju Purgeraja utorkom, te vama koji ćete se pridružiti u odjevnim kombinacijama.

DJ-i će se izmjenjivati ovisno o prilici, interesu i željama publike, uz obećanje da će svi odreda biti krasni i puštati isto takvu muziku. Na vama je da dođete provjeriti!

Srijeda 19. svibanj - Blues srijeda - Mike Sponza

Više nego odličan talijanski majstor blues gitare, Mike Sponza istražuje nove granice modernog bluesa, spajajući soul sa rhythm'n'bluesom i zdravom dozom rocka.

Mike Sponza poznati je talijanski blues gitarist, kompozitor i pjevač te autor projekta Central Europe Blues Convention!

Sa svojim triom, on istražuje nove granice modernog bluesa, spajajući soul sa rhythm'n'bluesom i zdravom dozom rocka. Na koncertima, Sponza izvodi i vlastite stvari ali i covere modernih blues autora kao što su Keb 'Mo, Joe Louis Walker, Lucky Peters itd.

After by dj Toni!

Četvrtak 20. svibanj - Take me Out: Pop Up!

Program electro glazbe s Dj Marmatom i (Sicko Disco) i Dj Reom u glavnim ulogama koji su zaduženi za cjelovečernje electro razbacivanje uz: La Roux, Justice, Calvin Harris, Cut Copy, MGMT, Late Of The Pier, Klaxons, Friendly Fires, Simian Mobile Disco...

Početak u 22h, ulaz 0 kn/15kn iza ponoći.

Petak 21. svibanj - DJ Sanja Pandurić

Standardni petak u Purgeraju, od 22h, upad 15kn.

Subota 22.svibanj - Mixtape

Novi proizvod iz kreativne radionice Take Me Out crewa rezerviran je samo za ljubitelje ne tako davnih hitova! Playlista će se sastojati od trash, netrash i općenito nekih dragih, a nepravedno zaboravljenih pjesama, iz svih mogućih žanrova (pušta se sve živo i neživo), u kojem god smjeru ekipu raspoloženje odnese. Početak je u 22h, a upad je besplatan.

17.05.2010. 11:36:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh