« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
7. ROĐENDAN

Tjedni program Purgeraja 10.05 - 15.05.

Šestodnevna rođendanska fešta u Purgeraju donosi puno dobre glazbe i zabave!

(Purgeraj)
Više o

Let 3

,

Purgeraj

,

Small House Brown

,

zagreb-info

,

Take me out

,

Kimiko Date Krumm

Rođendanski tjedan počinje večeras od 22h novim programom iz kreativne tvornice Take Me Out crewa!

Ponedjeljak 10. 05.

Ponedjeljak nije neki dan za izlazak, ali pod izgovorom velikog slavljeničkog tjedna u kojem Purgeraj puni nježnih 7 godinica, odlučeno je da se tulumari i na prvi radni dan. Rođendanski tulum počinje TMO Mixtapeom koji je zamišljen kao druženje ekipe okupljene oko Take Me Out projekta uz prisjećanje na nekadašnje trash, netrash i općenito drage, a nepravedno zanemarene hitove.

DJ ekipa, ako se tako uopće može nazvati je hrpa mladih razuzdanih djevojčica i dječaka koji će se poigrati sa vašim ušima na najbolji mogući način i oznojiti vaše pazuhe.

Dođite se družiti i čestitati Purgeraju rođendan, bilo bi pristojno, a danas ne košta ništa!

Utorak 11. 05.

Još ne znamo kakav nam rođendanski poklon sutra pripremaju dečki iz Let3-a!

Da bi utorak u sklopu programa Big Baang uistinu bio veliki prasak pobrinuti će se rock fenomen Balkana - Let3 koji će za svoja 222 najbrža fana zasigurno pripremiti neki od svojih performansa, s tim da nisu željeli otkrivati da li će ispaljivati japanske čepove, puštati bijele golubice, navući crne čipkaste opravice ili pjevati obučeni u dvaipolmetarske kosture.

Ovo će biti edukativan koncert: Let3-ovci će vas naučiti sve o „spolnom životu pasa“, upoznati vas sa gospodinom El Desperadom i usput odašiljati poruke Mira. Očekujte i Nečuvene priče o Živim genitalijama i pripremite se za Bombardiranje Srbije i Čačka. Ovo vam je Jedina prilika.

Pretprodaja karata po cijeni od 80kn u sustavu Eventima i na šanku kluba Purgeraj!

Srijeda 12. 05.

Proslava 7. rođendana ne bi bila moguća bez nastupa našeg home banda Blues Rules programa: Small House Brown koji vas očekuje u srijedu, 12.05.

U svojim interpretacijama najznačajnijih majstora i stvaralaca bluesa, Small House Brown odiše energijom koja publiku vodi na ulice New Orleansa, Memphisa, Chicaga, San Francisca, Austina, itd. Kroz svirku “Smolići” isprepliću note pjesama blues velikana kao što su: Elmore James, Robert Johnson, Muddy Watters, J. L. Hooker, B. B. King i mnogi drugi!

Small House Brown su home bend blues večeri u našem klubu i kao takvi imaju čast razvaliti i ovu slavljeničku srijedu u Purgeraju!

Koncert počinje u 22:00h, ulaz slobodan.

Četvrtak 13.05.

Take Me Out! kvari zagrebačku mladež baš svaki četvrtak u mjesecu pa ni ovaj nije iznimka!

Stilizirani party indie-rock i electro glazbe koji dupkom puni Purgeraj uz bendove kao što su Joy division, The Smiths, Oasis, Klaxons, Arctic Monkeys, Killers i slični!

Za urnebesnu zabavu će se pobrinuti gost iznenađenja!

Petak 14. 05.

Otkačeni Austrijanci The Merry Poppins donose duh Balkana i kabarea u Purgeraj!

Ovaj austrijski bend osnovan je 2004.,  za rođendane, svadbe, sprovode i ostale oblike slavlja, za koje je ubrzo postao tražena roba, većinom zbog svojih živahnih nastupa i inventivne fuzije jazza, hiphopa, popa, reggaea, balkanskog melosa i kabarea.

Pošto su se prošle godine udomaćili na Balkanu, ove godine su odlučili napraviti seriju nastupa po Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Austriji u svibnju 2010. godine. Klub Purgeraj ih je uspio hipnozom namamiti na svoju pozornicu kako bi dodatno začinili 7. rođendan kluba s najboljom atmosferom u gradu. Sa svojim triper kombinacijama glazbenih stilova i uvjeriljivim performansom natjerati će svaki par nogu na plesni podij!

After by dj Sanja Pandurić!

Subota 15.05.

DJ Uncklefunk će od 22h zabavljati samo odabranu ekipu s pozivnicama!

10.05.2010. 12:44:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh