« Clubbing
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
LUDNICA U ROVINJU

The Shapeshiftersi u Rovinju

Prava poslastica za sve zagrižene partijanere sprema se u Rovinju krajem travnja

Senzacionalni Shapeshiftersi u Rovinju
Više o

The Shapeshifters

,

Luca Montecchi

Biser Istre i jedan od najljepših gradova na Jadranu, ugostit će više od 3000 mladih iz svih krajeva Hrvatske, Slovenije i Njemačke.  Zabava na prvim zrakama jutarnjeg sunca koja će trajati sve do kasno u noć zasigurno nikoga neće razočarati, a dovoljni argumenti koji tome idu u prilog su sami gosti koji će rovinjsku atmosferu učiniti nezaboravnom.

U trodnevnom programu ističu se pomno izabrana imena, inače vrlo poznata među zagriženim partijanerima i mladima željnima neviđene zabave. Otvaranje ovoga iznimnoga događanja predviđeno je za petak, 29. travnja, kada u rovinjskome kampu Amarin gostuje već poznati Luca Montecchi, uz potporu DJ Sylvaina te zagrebačke house dive Natalie Peris.

Već sljedećega dana slijedi glazbeni spektakl, i to u samome centru Rovinja - bivšoj tvornici TDRa, koju će prirediti iznimno popularni britanski glazbeni dvojac The Shapeshifters. Bit će to njihova premijera na ovome prostoru, a kako je na sam spomen njihova imena zabava osigurana, nesumnjivo je kako će okupljena masa ostati oduševljena silnom energijom koju sa sobom donose The Shapeshifters. Kao potpora samoj atrakciji ovog rovinjskog tuluma nastupit će Dji Sylvain, Mike Vale, BarZu, kao i Mr.Marley te saksofonist Ivo Prodan Prodjo koji će svojim zanimljivim glazbenim inovacijama biti pravom house uvertirom u razuzdanu zabavu.

Da zagriženi partijaneri ne bi ostali bez deserta, priređeno je svojevrsno after događanje, i to u nedjelju, 1. svibnja, ponovno u rovinjskome kampu Amarin, gdje će nastupiti Dji Mike Vale i Beltek. Usto, valja naglasiti kako potporu svim događanjima daju Collegiumovi Resident DJi  i Collegiumova animacijska ekipa,  a svakako je vrlo atraktivno ostvarenje izbora Bronz Models, koje će biti upriličeno.

Što se tiče ulaznica za ova iznimno atraktivna događanja, organizatori poručuju da će se karte za 29. travnja i 1. svibnja, odnosno za događanja u kampu Amarin moći kupiti isključivo na ulazu, i to po cijeni od 50 kuna. Karte za proljetnu atrakciju - live nastup The Shapeshiftersa, mogu se naći u pretprodaji u caffe baru Pimp u Puli te pazinskome Magnusu, i to po cijeni od 99 kuna, dok se u sustavu Eventim karte mogu kupiti po cijeni od 119 kuna. Na dan događanja cijena karata iznosi 149 kuna.
16.04.2011. 15:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh