« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
NOVOSTI

Tesla Pickup koštat će nešto manje od 50.000 dolara

Prema Teslinom izvršnom direktoru Elonu Musku, predstojeći Teslin pick-up imat će cijenu ispod 50.000 dolara

Šokantna cijena?!
Šokantna cijena?! (Arhiva)
Više o

pickup

,

Tesla

Ova je najava za mnoge pravi šok, rekli bismo proizvođače automobila prvenstveno. Zapravo, teško je vjerovati kako bi se najave iz naslova mogle u stvarnosti obistiniti, što je mišljenje svih svjetskih specijalista za ovu klasu pick-upova.

No, izgleda kako iznenađenju nema kraja, jer prema nekim najavama koje dolaze iz Tesle, cijena početnog modela bit će još niža! Živi bili, pa vidjeli - rekla bi stara uzrečica. Dakle sve je moguće i otvoreno, dok se i prvi model ne proda po konačnoj cijeni, takva kakva će biti. Je li sve u marketingu ili stvarnost - vidjet ćemo!

Prema Teslinom izvršnom direktoru Elonu Musku, predstojeći Teslin pick-up imat će cijenu ispod 50.000 dolara. To se čini nemogućim iznosom s obzirom na činjenicu da drugi Teslini proizvodi (osim modela 3) počinju po cijeni koja je mnogo veća. Međutim, Musk je to izjavio u javnosti i dodao kako će mogućnosti Teslinog pick-upa biti bez premca, iako bi njegov izgled mogao biti nešto više nego uobičajeni za tipičnog kupca kamiona. Ako se ispostavi kako je ta cijena točna, onda će Teslin pick-up pobijediti Rivian R1T i Fordov električni pick-up, te druge.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

08.06.2019. 17:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh