Metro-portal.hr

objavljeno 08.06.2019. 17:14:00
NOVOSTI

Tesla Pickup koštat će nešto manje od 50.000 dolara

Prema Teslinom izvršnom direktoru Elonu Musku, predstojeći Teslin pick-up imat će cijenu ispod 50.000 dolara

Šokantna cijena?!
Šokantna cijena?! (Arhiva)

Ova je najava za mnoge pravi šok, rekli bismo proizvođače automobila prvenstveno. Zapravo, teško je vjerovati kako bi se najave iz naslova mogle u stvarnosti obistiniti, što je mišljenje svih svjetskih specijalista za ovu klasu pick-upova.

No, izgleda kako iznenađenju nema kraja, jer prema nekim najavama koje dolaze iz Tesle, cijena početnog modela bit će još niža! Živi bili, pa vidjeli - rekla bi stara uzrečica. Dakle sve je moguće i otvoreno, dok se i prvi model ne proda po konačnoj cijeni, takva kakva će biti. Je li sve u marketingu ili stvarnost - vidjet ćemo!

Prema Teslinom izvršnom direktoru Elonu Musku, predstojeći Teslin pick-up imat će cijenu ispod 50.000 dolara. To se čini nemogućim iznosom s obzirom na činjenicu da drugi Teslini proizvodi (osim modela 3) počinju po cijeni koja je mnogo veća. Međutim, Musk je to izjavio u javnosti i dodao kako će mogućnosti Teslinog pick-upa biti bez premca, iako bi njegov izgled mogao biti nešto više nego uobičajeni za tipičnog kupca kamiona. Ako se ispostavi kako je ta cijena točna, onda će Teslin pick-up pobijediti Rivian R1T i Fordov električni pick-up, te druge.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

08.06.2019. 17:14:00
http://metro-portal.hr/tesla-pickup-kostat-ce-nesto-manje-od-50-000-dolara/118928/