« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana
NOVOSTI

Total pokreće koncept Total Rubia Truck Centra u Hrvatskoj

Koncept Total Rubia Truck Centra (TRTC) je globalni projekt ujedinjenja najboljih servisnih centara u Hrvatskoj i drugim zemljama HUB Balkana pod brandom Total

TRTC servisni centar u Kovinskoj
TRTC servisni centar u Kovinskoj (Total)
Više o

Total Rubia Truck Centar

,

Total

Danas, Total Croatia d.o.o. otvara prvi TRTC servisni centar u Hrvatskoj u sklopu nastavka ulaganja na domaćem tržištu. Cilj TRTC servisnih centara je pružiti podršku Totalovim partnerima i poboljšati cjelokupno iskustvo krajnjeg korisnika. 

"Provedbom ovog projekta, Total Croatia d.o.o. nastavlja poboljšavati globalne standarde poslovanja tvrtke na hrvatskom i drugim tržištima u regiji. Vjerujemo da je koncept TRTC-a velika prilika da budemo bliže našim potrošačima, a viša kvaliteta usluge bit će jedan od načina na koji vraćamo i nagrađujemo naše vjerne korisnike koji su nam vjerovali tijekom proteklih godina", rekao je Nikola Marković, voditelj projekta u HUB Balkans.

Prvi servisni centar koji je ušao u TRTC mrežu, Automehanika d.d. iz Zagreba, otvorio je vrata svježe brendiranog servisnog prostora danas. "Ulaskom u TRTC mrežu ulažemo u znanje naših zaposlenika, podižemo razinu usluge i ostvarujemo bolji odnos s klijentima. Totalova potpora je ključna za nas kako bismo poboljšali svoje priznanje, kvalitetu i stručnost. Ponosni smo što smo prvi TRTC servisni centar u Hrvatskoj", rekao je Željko Juratovac, voditelj servisa Automehanika d.d.

Ambicija Totala je razviti ovu mrežu u cijeloj Hrvatskoj u naredne dvije ili tri godine. Prvi kriterij za ulazak u partnerski program TRTC-a bit će kvaliteta pružene usluge, dostupnost i vidljivost. Kao dio mreže, članovi će imati koristi od brojnih prednosti kao što su održivost, prepoznatljiv vizualni identitet i naravno da ih preporučuje Total. Osim toga, svaki će servisni centar biti podržan kroz marketinške aktivnosti i kontinuirano usavršavanje za poboljšanje tehničkog znanja svojih zaposlenika u TRTC servisnim centrima.

Konačno, pri odabiru TRTC servisnih centara, krajnji korisnici će imati koristi od iznimne kvalitete usluge i posebnih promocija

05.06.2019. 11:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh