« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
TVORNICA KULTURE

Take me out predstavlja: Prom Night

S obzirom na veliki uspjeh ove večeri u klubu Purgeraj, 17.04. će se održati veliki show u Tvornici

(Take Me Out)
Više o

Tvornica kulture

,

zagreb-info

,

Take me out

,

Prom night

Take Me Out! je prvi tjedni program u noćnom životu Zagreba posvećen suvremenoj indie-rock i electro glazbi, pokrenut u klubu Purgeraj u studenom 2009. godine.

Želja pokretača ovog programa  bila je, u okviru redovite klupske večeri, publici predstavljati aktualne rock, indie, pop i electro hitove. Kroz tematske večeri i interaktivan pristup zabavi, Take Me Out! program pokušao se izdvojiti iz mase naočigled sličnih programa "alternativnije" orijentacije.

Obzirom na veliki uspjeh ove večeri u klubu Purgeraj, što dokazuje redovito zatvoreni ulaz u klub već oko 23h, 17.04. će se održati veliki show u Tvornici!

Tematska večer "TAKE ME OUT! PROM NIGHT" osmišljena je kao prizivanje sjećanja na najistaknutiji trenutak srednjoškolskog razdoblja - maturalnu zabavu! Svi sigurno znaju o čemu se radi jer nema onog tko nije pogledao bar jednu teen seriju ili film u kojem se najzanimljiviji dijelovi i preokreti, te početak ljubavnih veza, dešavaju upravo na maturalnoj zabavi.

Poželjan dress code i biranje kraljice i kralja, potaknuti će vas da objeručke sudjelujete u programu i osvojite pokoju nagradu, a osim prigodno ukrašene Tvornice, svaki kostimirani posjetitelj pridonijeti će stvaranju ugođaja proslave mature! 

OSVOJITE ULATNICE ZA PROM NIGHT!!

Tvornica Kulture odabrana je za obilježavanje pola godine programa TAKE ME OUT! iz nekoliko razloga: prostrana je, na idealno je lokaciji te se u svojih 11 godina postojanja pokazala kao odlična koncertna dvorana i prostor za vrsne klupske programe. Poput Purgeraja, popularna je destinacija mladim, urbanim ljudima željnim dobre zabave u nenametljivom okruženju.

TAKE ME OUT! -prom night- LINE UP:
D'kidz /live act/ + dj Marmat + dj Mikey Walsh + dj Nick Apaurin!

31.03.2010. 12:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh