« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
POZNATI METALCI

Švedski ekstremni metalci Dark Funeral dolaze u Boogaloo

Nakon koncerta s početkom u ponoć će se u maloj dvorani kluba Boogaloo održati 80's Party

(Dark Funeral)
Više o

zagreb-info

,

klub Boogaloo

,

Dark Funeral

Dark Funeral su osnovani 1993 i predvodnici su drugog vala švedske black metal scene. U Hrvatsku dolaze po prvi put gdje će u petak 2. travnja s početkom u 20 sati nastupiti u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Na turneji na kojoj Dark Funeral promoviraju svoj novi album "Angelus Exuro Pro Eternus" ih prate čak tri benda, njihovi zemljaci Zonaria, mlađi melodic death / black metal bend kojima će to biti treći posjet Hrvatskoj i koji predstavljaju svoj drugi album "The Cancer Empire", norveški symphonic black metalci Carach Angren koji promoviraju svoj novi album "Death Came Through A Phantom Ship", a kao prvi bend će nastupiti talijanski black / death metal bend Neferium.

Cijena ulaznice za ovaj festival ekstremnog metala će iznositi 130 Kn u pretprodaji i 150 Kn na ulazu dvorane.

Nakon koncerta s početkom u ponoć će se u maloj dvorani kluba Boogaloo održati 80's Party na kojem će nam dj-evi Tomi Phantasma i Marin vrtit sve hitove osamdesetih od Eurithmics, Depeche Mode, Dead Or Alive, Billy Idol do Joy Division, Bauhaus, The Cure , The Smiths, The Cult, The Sisters Of Mercy, Nick Cave, The Clash, REM,..... Party će početi točno u ponoć i cijena ulaznice će iznosti 20 Kn, a za posjetitelje koncerta je ulaz besplatan.


10.03.2010. 13:38:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh