« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
LOOL

Sve što (ni)ste željeli znati o muškom tijelu

Mislite da znate sve o muškarcima, bez obzira na to kojeg ste spola? E, pa nešto od ovoga sigurno još nikad niste čuli u životu

Muško je tijelo isto enigma
Muško je tijelo isto enigma (Arhiva)
Više o

sperma

,

muškarci

,

G točka

,

prepucij

,

muško tijelo

,

muška G točka

,

muška laktacija

Muškarci su intrigantni kao i žene, pogotovo njihovo tijelo koje ima gomilu funkcija koje i dalje zbunjuju znanstvenike, a neke od zanimljivijih su vezane, naravno, na seks i seksualne organe.

Tako i muškarci imaju, na opće čuđenje, G točku - zapravo to je prostata, a stimulacijom prostate muškarci mogu doživjeti orgazam. Nekima je problem što se ta stimulacija obavlja rektalno 

>> Žene obožavaju ove dijelove muškog tijela >>

Prepucij je dvostruki sloj kože i sluznice koja pokriva glavić penisa u opuštenom stanju. Sve funkcije prepucija i dalje nisu poznate, no Svjetska zdravstvena organizacija upozorava da neobrezani muškarci imaju veću šansu za zarazu virusom HIV-a, jer su određene stanice koje se nalaze s unutarnje strane prepucija naročito osjetljive na infekcije HIV-om i mogu poslužiti kao točka ulaska u tijelo virusu HIV-a. Istraživanje je pokazalo da obrezivanje smanjuje šansu za infekciju kod heteroseksualnih muškaraca za čak 60 posto.

>> Idealno tijelo ima vitak trbuh >>

Sperma je zapravo mješavina raznih tekućina koje proizvode pomoćne žlijezde oko penisa. Tu ima proteina koji hrane spermije, molekule masne kiseline i fruktoze. Hrana utječe na kvalitetu sperme, pa muškarci koji konzumiraju više omega-3 masnih kiselina imaju kvalitetniju spermu. Žene mogu biti alergične na spermu, pa im zbog nje mogu i naticati dijelovi tijela, a jedini je lijek - više seksa i više sperme.

>> Muškarci imaju 7 oblika tijela >>

Muška laktacija nije ništa manje zanimljiva, iako je praktično tabu tebma. Muške grudi u pravilu ne proizvode mlijeko, no pod određenim okolnostima, kao što je ekstremno izgladnjivanje, može doći do muške laktacije. Mušku laktaciju mogu izazvati i hormonske terapije, kao i pretjerana upotreba sredstava za smirenje koja poremete funkciju hipotalamusa.

>> Žene na muškom golom tijelu vole ... >>

Za kraj - znastveno je dokazano da se na temelju veličine u opuštenom stanju ne može procijeniti veličina u erekciji, jer neki rastu, a neki ne.

 

22.03.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh