« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
EH, DA ...

Zašto žene izlaze s muškarcima koji im se ne sviđaju

Žene nerijetko izlaze s muškarcima koji im se zapravo ne sviđaju dovoljno da bi s njima ušle u vezu, pa da razjasnimo tu misteriju ...

Pitate li se ikad - zašto?
Pitate li se ikad - zašto? (Shutterstock)
Više o

izlasci

,

žene

,

muškarci

,

sviđanje

,

spoj

Žene izlaze s dragim, prijateljicama, muškarcima koji im se sviđaju i s onima koji im zapravo nisu niti najmanje zanimljivi. Naravno, u velikoj većini slučajeva ti jadni muškarci nisu svjesni te činjenice, pa kad vidite takav par, obično prepoznate iz prve o čemu se radi i pitate se - zašto?

>> 8 stvari koje žene čine nesigurnima >>

E, pa jedan od razloga može biti da je muškarac zgodan. Ništa drugo, no njegov izgled je toliko dobar da će žena ponekad, iako joj se osobno ne sviđa, izaći s takvim tipom tek toliko da ga pokaže u smislu - evo, ovakvog ja mogu imati.

>> Izlazite li s krivim muškarcima >>

Naravno, postoji mogućnost da zapravo žena ne traži ništa ozbiljno nego se samo želi dobro zabaviti, a lik koji ju je pozvao van je upravo takav - zabavan, ali nije materijal za vezu.

Ništa manje vjerojatna nije ni situacija da je žena usamljena i depresivna, pa će izaći s bilo kim tko će se potruditi na prvom spoju (obično se trude), što će joj malo podići samopouzdanje i unijeti svjetla u inače tužan život.

>> Što bi muškarci trebali znati o ženama >>

I da, dvije su varijante najčešće - želi napraviti bivšeg ljubomornim, pa se pojavi s nekim tipom tamo gdje zna da će bivši biti ili joj je jednostavno - dosadno.

Stoga, ako žena iznenada prihvati vaš poziv na izlazak nakon što mjesecima izmišlja razloge zašto ne može ovaj vikend, razmislite - u koju od gornjih kategorija spadate.

>> Što muškarci mile da znaju o ženama >>

 

20.03.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh