« Seks
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
OPA!?

Žene na golom muškom tijelu vole ...

Vjerovali ili ne, ni veličina penisa ni pločice na trbuhu nisu stvari na koje će žene prvo baciti pogled kad ugledaju golog muškarca

Pločice nisu nešto napete
Pločice nisu nešto napete (Arhiva)
Više o

žene

,

ćelavost

,

seks

,

muškarci

,

pločice

,

golo tijelo

,

pivski trbušćić

Ma koliko muškarci mislili da znaju što se ženama sviđa, one su se i u ovom istaživanju, kao i uvijek, pokazale nepredvidljivim i dale odgovore koji bi zbunili većinu muškaraca. Naime, istraživalo se što žene vole na golom muškom tijelu, a autori s Men's Fitnessa bili su prilično iznenađeni odgovorima.

Tako je ispalo da se većina muškaraca depilira bez razlog, jer žene zapravo nemaju ništa protiv pokoje dlake na prsima koja im daje osjećaj da se nalaze u rukama pravog frajera. Doduše, ljubavni tepisi 70'-ih više definitivno nisu u modi.

Muškarci koji su obdareni iznad prosjeka u pravilu su prilično ponosni na svoju prenaraslu muškost, no ženama je ona najčešće zastrašujuća jer ne znaju što bi s tim, tako da se oni s prosjekom i nadprosječnim znanjem uvijek mogu negdje ugnijezditi bez problema. 

Pivski trbuščić je sasvim OK ženama, sve dok je na razini trbuščića, jer se uz takvog muškarca i one bolje osjećaju jer nisu savršene. Tražene su i naočale, posebno one s debelim okvirima, jer će probuditi neka sjećanja na profesora ili susjeda koji im se ludo sviđao kad su bile tinejdžerice.

Tetovaže su definitivno u igri, naravno, ako nisu tenkići i sidra iz JNA ili nešto slične kvalitete. Još više ih pale one koje se ne vide na prvi pogled, nego tek kad se skinete.

Ako vas muči ćelavost, ne brinite previše, jer neke se žene pale upravo na takve, dok većini ćelavost ne predstavlja problem ako im muškarac odgovara u svim drugim aspektima. 

Čisti i mirisni muškarci su uvijek traženi, no ne oni koji na sebe bace pola litre aftershavea, zatim se pošpricaju dezodoransom i na to sve nabace neki teški parfem. I mirišljavost ima svoje granice ...

Ono što se definitivno traži su uredni nokti, kako na rukama tako i na nogama, uredne dlačice oko genitalija jer ... znate i sami kad bi im mogle zasmetati. Uz to, ako vam je kosa bujna i gusta, ne pretjerujte s gelovima ili sličnim glupostima jer žene tijekom seksa vole provući ruke kroz kosu partnera.

17.10.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh