« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
HE HE

Žene obožavaju ove dijelove muškog tijela

Najprivlačniji muški atributi koji su ženama potpuno neodoljivi i jako seksi nisu baš oni na koje mislite

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

seksualno uzbuđenje

,

građa tijela

Muškarci su svoje mišljenje o seksi dijelovima ženskog tijela koje obožavaju imali prilike iskazati u gomilama istraživanja na tu temu, no, u zadnje je vrijeme sve veći broj obrnutih istraživanja u kojima žene imaju priliku reći pokoju riječ o muškom tijelu.

Woman's Health napravio je upravo takvo istraživanje, a na prvom mjestu kao najseksi dio muškog tijela završila je tzv. V linija, atletski građen torzo koji po definiciji ima čvsta prsa i uzdignuta ramena, što je ženama pravi simbol muškosti i snage koji ih uzbuđuje. 

Drugo mjesto zauzele su čvrste muške ruke s istaknutim venama koje ostavljaju dojam snage i sigurnosti koju mogu pružiti svojoj partnerici. 

Magnet za žene su i muškarci čvrste i široke vilice, naročito u doba ovulacije što je dokazano u cijelom nizu istraživanja. 

Duga kosa na muškarcu uvijek je simbolizirala snagu i moć, pa tako i dan danas žene vole vidjeti muškarca s kosom koja mu pada po ramenima i leđima.

Za kraj, pune i sočne usne zaokružuju dijelove tijela koje žene obožavaju na muškarcima, jer takve ih odmah zovu na poljubac.

04.05.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh