« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
HVAR

Spektakularno otvaranje Pink Champagne

Turistička ponuda grada Hvara obogaćena je jedinstvenim klubom koji unosi dašak burleske i cabareta

Pink Champagne - burleska i cabaret
Pink Champagne - burleska i cabaret (Pink Champagne)
Više o

burleska

,

Pink Champagne

,

Crazy Paris Cabaret

Sinoć je grad Hvar opet iznenadio jedinstvenim ljetnim programom burleske i cabaret plesačica, koji se premijerno izveo na svečanom otvaranju luksuznog kluba Pink Champagne. Kao i uvijek, na Hvaru ništa nije prolazno i jednokratno: četiri plesačice Crazy Paris Cabareta, te dvije plesačice burleske za Hvarane i njihove goste plesat će cijelo ljeto. 150 uzvanika plesačice su odvele na egzotično putovanje od Indije, Rusije pa sve do Divljeg zapada.

VIP gosti iz Hrvatske ali i mnogo šire (poznati nogometaš Louis Saha) promatrali su fantastične koreografije dviju sestara Anye i Jane, francuskinja s crnogorskim podrijetlom koje su proputovale cijeli svijet, a sada ljubiteljima lijepih žena, fascinantnih kostima, plesa i umjetnosti nude čarobno putovanje u trajanju od puna dva sata.

Atmosfera u klubu naelektrizirana, Talijanka Honey Lulu i Nijemica Bella Donna, svjetski poznate plesačice burleske ispraćene ovacijama, cabaret umjetnice koje oduševljavaju i opčarana publika: tako bi se moglo opisati otvaranje ovogodišnje ljetne sezone u Pink Champagneu. Ovaj pomalo ekstravagatan klub zatvorenog tipa u koji se ulazi liftom za naredne mjesece sprema još mnogo iznenađenja za sve željne erotičnog duha ne samo Pariza, već i iz bilo kojeg dijela svijeta koji možete zamisliti.

www.pinkchampagnehvar.com

Galeriju fotografija s otvaranja pogledajte ovdje

21.06.2012. 19:33:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh