« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
KLUB

Pink Champagne u Hvar donosi erotični duh Pariza

‘Life is a cabaret, old chum’ pjevala je u filmu Cabaret Liza Minnelli, a ovo ljeto tu će melodiju pjevušiti posjetitelji ekskluzivnog Pink Champagne kluba u samom centru grada Hvara

Pink Champagne, novi klub u Hvaru
Pink Champagne, novi klub u Hvaru (Pink Champagne)
Više o

Hvar

,

Crazy Horse

,

Pink Champagne

,

Moulin rouge

Upravo tamo ovo ljeto, od 20. lipnja vladat će ekstravagantni i senzualni duh Pariza 20-tih i 30-tih godina u koji će nas uvesti najbolje europske umjetnice cabareta i burleske.
One će ispuniti vruće ljetne noći svojim glamuroznim i erotičnim plesnim točkama i pretvoriti Pink Champagne u prvi pravi cabaret klub u regiji.

U intimnoj atmosferi za samo 100 gostiju, na pozornici će se izmjenjivati vrckavi Cancan, senzualni cabaret u toplesu, duh saloona Divljeg Zapada, a sve u elegantnom i mističnom tonu, obilježju Pink Champagnea.

'Crazy Paris Cabaret' čine najbolje europske plesačice predvođene dvjema zvijezdama Moulin Rougea i Crazy Horse Cabareta iz Pariza koje su 2008. odlučile osnovati i koreografirati vlastiti program koje će nam ponosno izvoditi cijelo ljeto.

Noći dekadencije dodatno će začiniti trenutno najtraženija vrsta zabave za odrasle - burleska. Ova sexy umjetnička forma već godinama doživljava preporod, a dame koje stižu na Hvar iz cijelog svijeta pokazat će nam i zašto.

Velike dive burleske uvest će nas u svijet glamura, ektravagancije, teatra, cirkusa, a sve to na svojstven zavodnički i humorističan način.

www.pinkchampagnehvar.com
14.06.2012. 15:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh