« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
NOVOSTI

Smart fortwo stiže za godinu dana

Obje nove karoserijske verzije Smarta pokretat će trocilindrični benzinski motor koji je Daimler razvio zajedno s francuskim Renaultom

Novi Smartići u dolasku
Novi Smartići u dolasku (Automania)
Više o

Smart

,

fortwo

,

fourjoy:

Daimler je najavio kako ubrzo na tržište dolazi nova generacija malog dvosjeda Smart. Najavljeni početak prodaje u Njemačkoj je studeni 2014. godine. Nekako istovremeno Daimler planira na tržište izbaciti novu verziju Smarta sa četvora sjedala.

Smart fourjoy: je kompaktan četverosjed s električnim pogonom koji je predvodnik nove generacije Smarta. Oba nova najavljena models Smarta moći će se naručiti već od ljeta 2014. godine s prvim isporukama u studenom 2014. godine.

Obje nove karoserijske verzije Smarta pokretat će trocilindrični benzinski motor koji je Daimler razvio zajedno s francuskim Renaultom. Najavljuje se razlika u cijeni između novog Smarta sa dvoje i četvora vrata kao ugodno iznenađenje.

Prvi put Daimler je objavio kao bi nova električna verzija Smarta fortwo trebala doći na tržište do 2016. godine, čime bi se zaključilo predstavljanje novih verzija nove generacije Smarta.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

17.12.2013. 17:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh