« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
MA DA?

Skinite dvostruko više kilograma bez muke

Dijete se polako pretvaraju u način života, no na onaj pogrešan način - svako malo druga, a stručnjaci predlažu prilično revolucionarnu ideju

Pazite što jedete samo dva dana u tjednu
Pazite što jedete samo dva dana u tjednu (Arhiva)
Više o

dijeta

,

ugljikohidrati

,

najbolja dijeta

,

skidanje kilograma

Skidanje kilograma i održavanje težine spadaju među najteže stvari na svijetu, to će vam reći svaka osoba koja je barem jednom u životu to pokušala, no britanski znanstvenici predlažu prilično revolucionaran način mršavljenja.

>> Dvodnevna dijeta smanjuje rizik od raka dojke >>

Naime, njihova je teorija da je držanje stroge dijete samo dva dana u tjednu učinkovitije nego da stalno brojite kalorije, a kao podlogu za svoje tvrdnje imaju uspješno istraživanje provedeno u Sveučilišnoj bolnici u Manchesteru.

Pokazalo se da je to daleko učinkovitiji način skidanja kilograma, a žene koje su jele nemasno meso, povrće i voće samo dva dana u tjednu skidale dvostruko više kilograma od onih koje su bile stalno na dijeti.

>> Isprekidanim gladovanjem do vitke linije  - dijeta 5/2 >>

Žene u istraživanju su podijelili u tri grupe, od kojih su dvije provodile dijetu dva dana u tjednu, jedne s kalorijskim limitom, druge bez, dok je treća bila stalno na dijeti. Nakon tri mjeseca žene iz prve dvije grupe skinule su dvostruko više kilograma od onih iz treće.

Zaključak stručnjaka je da se učinak dvodnevne dijete prenosi na ostale dane u tjednu i na taj način počinjete i tih pet dana jesti zdravije i manje.

>> Trikovi za koje nečete vjerovati da pospješuju mršavljenje >>

Stoga, isprobajte!

17.10.2014. 15:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh