« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
LUDI VIKEND

Sirupov Ekstrakt i Chew the Fat preko vikenda

Petak i subota u Sirupu donose ekipu koja zna napraviti sjajnu atmosferu

Još jedan odličan vikend u Sirupu
Još jedan odličan vikend u Sirupu (Sirup)
Više o

zagreb-info

,

Sirup

,

Ekstrakt

,

DJ Labud

Još jedan vikend u Sirupu bez kojeg bi zagrebačka scena bila tužnija i praznija. Petak i subota donose Ekstrakt i Chew the Fat, programe koji su već poznati i prepoznati od partijanera.

petak, 14.01.2011.

START: 23:00
ULAZ: 30kn
HAPPY HOURS: 23:00 - 01:00

Ekstrakt with...

DJ LABUD

Dana gospodnjeg, 14.1.11. DJ Labud iz Amruševe pridružuje se stalnoj postavi Ekstrakta.
Osim što vrti samo OK ziku, autor je i Ekstrakt plakata. Koje su gustoće Labudovi muževni brkovi, kakav je u akciji i još štošta saznajte 14.1. na labuđem plesu u noćnom disko-klubu Sirup.

Ekstrakt

DJ Labud | Ganik | Jolka | Mimi | Novell

subota, 15.01.2011.

Chew The Fat Croatia with...

NEOTERIC (Dubsided / Southern Fried / Top Billin, CAN)
Jan Peters (Bonzai / Red Session, ZG)
Yesh!
DMT
+ visuals by Polygon (deMode)

START: 23:00
ULAZ: 30kn <00:00> 40kn
HAPPY HOURS: 23:00 - 01:00

NEOTERIC (Dubsided / Southern Fried / Top Billin, CAN)

NEOTERIC dolazi iz Vancouvera. Poznat je po svojoj raznovrsnoj te izuzetno zabavnoj glazbenoj selekciji. Tijekom svoje karijere nastupao je na gotovo svim važnijim glazbenim eventima diljem svijeta, dok su njegova izdanja i remikseve podržali ponajbolji svijetski DJi kao što su A-Trak, AM, Diplo, Switch, Steve Aoki, DJ Mehdi, Busy P, The Rub, Dave Nada, Stretch Armstrong, Smalltown DJs, Annie Mac (BBC), te mnogi drugi.
Njegov bend Smoke & Mirrors, koji uz njega čine talentirani producent U-Tern, nedavno je potpisao za izdavačku kuću Dubsided Records (M.I.A., Santigold), u vlasništvu poznatog producenta Switcha iz Major Lazera. Njihovo prvo izdanje očekuje se u narednim mjesecima, dok su njihovi remixevi za Tittsworthov 'WTF' i Major Lazerov (Diplo & Switch) 'Pon De Floor' već duže vrijeme jako tražena roba.
Između ostalog Neoteric je i talent skaut za već spomenuti Dubsided Records te sukreator poznatog "White Light" mix serijala. Nedavno je izdao i svoj prvi kompilacijski album "Turned On: Vol 1" za Discobelle Records na kojem se nalaze Crookers, Brodinski, Radioclit, Noob, Nadastrom, Sharkslayer i mnogi drugi.

JAN PETERS (Bonzai / Red Session, ZG)

Janko Prester(Jan Peters) rođen je u Zagrebu 1983-e godine. S 18 godina započinje s produkcijom glazbe. Već nakon nekoliko godina bavljenja glazbom, izlazi mu prvi release za turski label, Funkfield Recordings, a zatm i niz izdanja za taljanski label, Oryx Music. Vrlo brzo dolazi do reakcije promotora i radijskih voditelja, te se Janovi singlovi počinju vrtiti u velikom broju klubova i radijskih emisija. Singl "Cosmonaut", proglašen je izdanjem mjeseca u poznatoj belgijskoj radio postaji Rotationz.be, dok je singl "Starfire" izdan na "Cd pool" kompilaciji.
Od 2007. godine kreće i niz novih izdanja za: Red Session Records (SAD), Ewan Music (Hrvatska), Physical gravity Records (UK), Slammin Music (Njemačka) i za legendarni Bonzai Music (Belgija). Sva navedena izdanja imala su odličan feedback: "Mega man" - broj jedan na chartu stranice ProgressiveHouse.com , a njegov remiks za Slammin Music (Huge- Claustrophobia) izlazi na "Electronic Ibiza" kompilaciji.

YESH (Jabbaton, CTF Croatia)

DMT (CTF Croatia, Electric Avenue)

10.01.2011. 18:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh