« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
PROBLEMI U KREVETU

Šest razloga zašto se Ona ne želi seksati s Vama

Slobodno prestanite kriviti sebe i pomirite se s činjenicom da muškarci jednostavno ne razumiju žene, a razloga zašto je suzbila pohotu i odlučila apstinirat je mnogo

U čemu je problem
U čemu je problem (Dreamstime)
Više o

ljubav

,

seks

,

depilacija

,

prvi spoj

,

muškarci i žene

,

romantika

Dali ste si truda, večera u skupom restoranu, lagana šetnjica gradom ruka-pod-ruku, romantično ispijanje vrhunskog vina uz blagu svjetlost svijeća i baš kada planirate večer okruniti divljim valjanjem pod plahtama vaša draga spretnom isprikom izmigolji iz vaših grandioznih planova.

U glavi si vrtite tisuću filmova, preispitujete svaku izrečenu riječ. U nevjerici posežete za očajničkim potezima, poput provjeravanja daha, paničnog traženja ostataka hrane među zubima, pa čak mirišete ispod pazuha kako bi pronašli potencijalnog krivca zašto On ne želi spavati s vama.  

Slobodno prestanite kriviti sebe i pomirite se s činjenicom da muškarci jednostavno ne razumiju žene, a razloga zašto je suzbila pohotu i odlučila apstinirat je mnogo. Evo vam nekoliko njih:

Ona voli Nju - Kako su muškarci apsolutno nesposobni u čitanju ženskih signala, čast iznimkama, krivo interpretiranje njenih seksualnih preferencija je vrlo moguće. Možda Vam nije rekla da joj se sviđaju pripadnice istog spola, ali morate razmisliti i toj mogućnosti.

Nije se depilirala i sram ju je - Žene žele izgledati savršeno za osobu koja joj se sviđa i koju voli, a pogotovo ako planira spavati s njom, no seks se može dogoditi iznenada, kada se ljudi najmanje nadaju. Kako nitko ne može, ni ne želi, održavati higijenu 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini, tako se može dogoditi Joj se omaklo i da je uzgojila na nogama i ispod ruku omanju šumu, a na strateškom mjestu narastao je pozamašan grm. Takav situacija bi bila vrlo neugodan za vas, no Njoj je sto puta gore jer se želi prezentirati u najboljem svijetlu, baš kao i Vi.

Misli da ćete Vi misliti da je laka žena - O ovoj temi se može napisati pozamašni esej, magisterij, pa čak i doktorski elaborat, no da skratimo da li ćete vi smatrati da je ili nije laka žena uopće neće promijeniti situaciju. Doduše nije sve izgubljeno, šanse da završite u krevetu ovise jedino o vašim verbalnim sposobnostima i vještini uvjeravanja da ju nećete smatrati "radodajkom", a najbolji put do toga je da ju uvjerite da želite isto ono što i ona sama želi.

Oklijevali ste - Priznajte da niste baš najbolji ljubavnik na kugli zemaljskoj da bi bili apsolutno nedodirljivi.  Ako ste oklijevali prilikom povlačenja ključnih poteza budite uvjereni da žene jako dobro detektiraju vašu nesigurnost, a nema gore stvari za pad ženskog libida od neodlučnog muškarca koji u njihovim očima ispada totalni šonjo.

Strahuje da ćete ju ostaviti - Svi znamo da postoje muškarci koji kada ostvare cilj, seks, ostave djevojku s kojom su do tada hodali. Možda ona misli da ste i vi takvi, da se želite samo zavući u njeno donje rublje, a kada ispunite svoju misiju da ćete ju šutnuti kao staru vreću. Žene, kao i svi, ne žele biti iskorištene stoga budite strpljivi jer kad-tad pasti će sve njene blokade i strahovi.

Sve je igra moći - Ponekad žene uskraćuju seks kako bi Vas držale u šaci, imale apsolutnu moć nad Vama. Ako ste se našli, ili se nalazite, u ovoj poziciji loše Vam se piše, možete pokušati razgovarati, izgladit stvari, no, realno, jedino što vam preostaje je, kako su to otpjevali Mile Kekin i Belfast Food: "I bježim odlazim van iz ovog grada stavljm copyright na mučna sjećanja,dosta je zauvijek izlazim iz stada nek me tješe hladne pive sjevera".      

30.04.2013. 23:04:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jasmin
    06.01.2015. 15:28
    Zasto bi vi zelili seksali se sa nama
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh