« Clubbing
objavljeno prije 11 godina
PARTY

Seksi Niki Belucci otvara ljetnu sezonu kluba Aquarius na Zrću

Zrće Spring Break od 6. do 8. lipnja ugostit će studente iz 25 zemalja svijeta

Niki Belucci zapalit će Zrće
Niki Belucci zapalit će Zrće (Arhiva)
Više o

Niki Belucci

,

Zrće Spring Break

,

Djs from Mars

,

Martyn Negro

,

Mario Amarillo

Najerotičnija DJ-ica na svijetu Niki Belucci otvorit će ove godine ljetnu sezonu kluba Aquarius na Zrću. Seksi Mađarica, koja je postala simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti, i nadasve kvalitetne klupske glazbe zasvirat će u Aquariusu 8. lipnja u sklopu europskog Zrće Spring breaka, koji traje od 6. - 8. lipnja. Riječ je o internacionalnom festivalu, kojeg Aquarius već treću godinu zaredom organizira za studente iz 25 zemalja svijeta.

Zajedno s domaćim gostima u paškoj Novalji partijati će tako i studenti iz SAD-a, Brazila, Egipta, Kuvajta  i drugih zemalja. Uz seksepilnu Niki, zasvirati će i trenutno najveća talijanska senzacija Djs from Mars, te domaće snage Martyn Negro, Mario Amarillo, Dj Hrc i ostali.

Inače, iza imena Djs from Mars kriju se Max Aqualuce i Luca Ventafunk, poznati talijanski dvojac koji je uveo senzacionalni Mashup u elektronsku glazbu. Za svoje nastupe počeli su preslagivati velike pop hitove čisto iz zabave, no upravo ih je to eksperimentiranje dovelo do vodeće pozicije na Mashup sceni. Njihove izrazito plesne brojeve na You tube-u pogledalo je više od 10 milijuna ljudi, a podržali sui h najbolji DJ-evi današnjice među kojima su i David Guetta, Carl Cox i Bob Sinclar.

Svojom glazbom Djs from Mars do euforije dovode publiku u klubovima diljem svijeta, a kartonske kutije koje nose na glavama tijekom nastupa postale su njihov zaštitni znak.

Vidimo se u Aquariusu!

ESTIVAL ZRĆE SPRING BREAK (6-8.lipnja, 2013.)

6.6. DJs from Mars, Martyn Negro, Mc-Mpo

7.6. DJ Mario Amarillo, DJ Hrc, Mc-Mpo

8.6. DJ Niki Belucci, Martyn Negro, Mc-Mpo

28.05.2013. 09:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh