« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
SALOON - VIKEND PROGRAM

Šeherezada danas u Saloonu izvodi sexy trbušni ples

Šeherezadu su navodno oteli zli pirati te će je večeras natjerati na jedan sexy trbušni ples, ako ju maskirani Onur na vrijeme ne spasi

Saloon
Saloon (Saloon party)
Više o

Saloon

,

zagreb-info

,

party

,

Šeherezada

Petak 26.11. // Flashback & Pirates's Karaka presents: Treasure hunt & Saving Šeherezada

Kruže glasine da su Šeherezadu oteli zli pirati i da bi se mogla nalaziti u šumama otoka Tuškanca. Izvori tvrde da bi se mogla nalaziti u prostorima legendarnog Saloona koji su zaposjeli zli Pirati iz Karake i da će tamo ovog petka biti prisiljena izvesti sexy trbušni ples.

Maskirani Onur bit će spreman da je obrani i odvede natrag u njihov topli dom.
O čemu se točno radi, vidjet ćete danas, ukoliko posjetite klub Saloon!

Saloon vam garantira odličnu zabavu uz nagrade najs(p)retnijim tragačima! Za gusare u potrazi za blagom pripremili su i posebne akcije na cijene pića.

Program počinje u 23:00 sata, a cijena ulaznice je 30 kn.
Ulaz dozvoljen djevojkama starijima od 19 i dečkima starijim od 21 godinu.

*Garaža sa 400 parkirnih mjesta nalazi se samo nekoliko metara od ulaza u klub, a unutar kluba nalazi se i osiguran prostor za pušenje.

Subota 27.11. Saloon subotom na 2 floora

Na 1. Floor-u Saloona za dobru zabavu do jutra zadužen je DJ Dejan - uživajte u glazbenom presjeku od najnovijih stranih rnb/pop/house hitova do domaće zabavne glazbe .

Na 2. Floor-u, Logic by DJ Robi Sliva - najbolji house remix hitovi

Program počinje u 23:00 sata, a cijena ulaznice je 30 kn. Uaz dozvoljen djevojkama starijima od 19 i dečkima starijim od 21 godinu.

Podsjećamo:

Svi koji se još nisu prijavili u Saloon Membership Club, a željeli bi to učiniti, podsjećamo da to možete učiniti klikom na link: http://membership.saloon.hr/prijava.php

Svaki član Saloon membership programa više se ne mora javljati za popis (kako je dosada bio običaj) te ima osiguran besplatan ulaz u klub NA SVE PROGRAME (petak-subota) izuzev koncerata i sličnih događanja koji ne spadaju u redovna događanja kluba Saloon.
Saloon club zadržava pravo vizualne i dobne selekcije na ulazu, sukladno pravilima kluba.

Dobrodošli u Saloon!

26.11.2010. 16:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh