« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
OPERACIJA: GRAD

Seasplash Fade Out Party za kraj festivalske sezone

Program večeri sačinjavaju uzdanice domaće scene koju Seasplash od svojih početaka neskriveno podržava, gradi i razvija - OSVOJITE ULAZNICE

Seasplash
Seasplash (Seasplash)
Više o

dub

,

Seasplash 2010

,

simulacija potresa

,

Razočaranje

,

Ismijavanje

,

Neuspjeh

,

Grčka Hrvatska

,

Dan neovisnosti

,

rođeni na današnji dan

U sklopu Operacije Grad - Seasplash & Confusion vas pozivaju na osmi Seasplash Fade Out Party koji će se održati  u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo (Trnjanski nasip bb), ove subote, 02. listopada s početkom u 22h.

Početkom jeseni tradicionalno se prisjećamo kako je bilo na pulskom Seasplash festivalu, koji iz godine u godinu održava kontinuirani rast, kako u kvaliteti programa, tako i u sve većem broju domaćih i inozemnih posjetitelja.

Osvojite ulaznice za Seasplash Fade Out Party na Metro portalu!

funk_guru_4.jpg
Funk Guru

U isto vrijeme opraštamo se od još jedne ljetne i pretežno festivalske sezone. Ali nakon ove, Seasplash tim ima trostruki razlog za slavlje: osim uspješno odrađenog osmog izdanja festivala, ovo ljeto su otvorili ljetni klub u sklopu štinjanske tvrđave Punta Christo, gdje se potom održao Outlook Festival, trenutno najveći europski "dubstep, sound system & bass culture festival".

Seasplash festival ponosan je što će se sve skupa dogoditi u špici događanja završnog vikenda Operacije: Grad, koja kulturnim zbivanjima nastoji oživjeti zagrebačke prostore i obogatiti svakodnevnicu.

Program večeri sačinjavaju uzdanice domaće scene koju Seasplash od svojih početaka neskriveno podržava, gradi i razvija, uključujući snage koje su njene temelje postavljale prije njegova postojanja, neke koje su se tokom godina razvijale zajedno sa festivalom, kao i neke nove koje su se u minulom razdoblju potvrdile kao svježa i neophodna energija za podizanje kvalitete festivala.

8th_seasplash_fade_out.jpg
Seasplash Fade Ou

BASS CULTURE SOUND SYSTEM
www.myspace.com/bassculture

CFSN DJ's - FUNK GURU & DUBWAY
www.myspace.com/confusionhr

BAMWISE (live in concert)
www.myspace.com/bamwisedub

CHAKKA & POPAY
www.myspace.com/oldpsychomc
www.myspace.com/payp-o

TEDDY-LEE & FETTI

Visuals by TRIP TO ZION
www.myspace.com/triptozion

U sklopu partyja, s početkom u 22h, premijerno će se prikazati 20-minutna video projekcija 8.-og Seasplash festivala, nastala u Transmeet.tv produkciji. Prisjetite se najzanimljivijih ljetnih trenutaka uz rasplesane kadrove, snimke koncerata i partyja, te razgovore s nekim od headlinera ovogodišnjeg festivala.

Ulaz: 40 kn

29.09.2010. 13:48:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh