« Clubbing
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
PARTY

Sander Van Doorn na Enter festivalu

Best Breakthrough DJ 2009. godine već je napravio hit ovog ljeta "Koko"

Enter festival na Bačvicama
Enter festival na Bačvicama (Enter festival)
Više o

Enter festival

,

Bačvice

,

Split

,

Sander Van Doorn

Uz do sada najavljene velikane, švedskog mafijaša Axwella i Laidback Luke-a, Enter festival predstavlja i trećeg izvođača koji se redovito pojavljuje u samom vrhu top ljestvica najrelevantnijeg magazina elektronske glazbe "DJ mag", a riječ je o nizozemskom DJ-u i producentu Sander Van Doorn-u.

Sander Van Doorn

Sander Van Doorn svoj munjeviti uspon do vrha započeo je 2009. godine kada je primio nagradu za "Best Breakthrough DJ", nakon čega je stalano u vrhu top ljestvica najcjenjenijih magazina elektronske glazbe. Iza sebe ima nastupe na svim velikim svjetskim festivalima, a nedavno je zapalio prepunu beogradsku arenu, nastupajući kao headliner na "Sensation White" plesnom spektaklu. Njegov najnoviji singl "Koko" već je proglašen hitom ljeta 2011., što je prava najava pred njegov nastup na Enter festivalu.

Kako do ulaznica?

Ulaznice za Enter festival se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, a cijena ulaznica do 01. srpnja iznosi 100 kn za jednodnevnu i 200 kn za festivalsku ulaznicu. Za više informacija, posjetite službenu web i facebook stranicu Enter festivala.

www.enter-festival.com

www.facebook.com/enterfestivalofficial 

26.06.2011. 11:06:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh