« Život
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
LOOL

Romantične geste zbog kojih ćete popiti šamar

U filmovima je sve dozvoljeno, no u stvarnosti nije, u što ćete se najbolje sami uvjeriti ako budete dovoljno nepažljivi da ponovite neku od ovih stvari

Pazite da vas filmovi ne zavedu
Pazite da vas filmovi ne zavedu (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

romantika

,

romantične geste

Romantika je jako visoko na listi stvari koje žene vole kod muškaraca, no pod tim obično misle na cvijeće na sastanku ili pjesmu napisanu samo za nju. 

S druge strane, filmska industrija nam pod romantiku prodaje neke stvari koje u stvarnom životu ne da ne mogu proći pod romantiku, nego najčešće izazivaju prilično burnu i bijesnu reakciju žena.

Primjerice, vi baš nešto zajednički radite u kuhinji, gosti samo što nisu pozvonili, a vi dragoj, u naletu romantike, namažete nos umakom ili je pospete brašnom. Da, na filmu će se ona veselo nasmijati i vragolasto nasmijati, no u stvarnom životu je puno vjerojatnija tava u glavu.

Druga totalno neprimjerena i potpuno neromantična gesta je iznenadno bacanje drage u bazen ili more. Vama je tamo baš fino, zovete je, ona se nešto nećka jer joj nije baš do kupanja, nema kupaći kostim ili su joj noge nedepilirane, ali vi je svejedno povučete sebi. Mislite li da će to naići na njeno odobravanje? Probajte ... iako ne preporučujemo i ne odgovaramo za posljedice.

Kad upoznate novu curu, njoj će biti jako simpatično ako vi igrom slučaja slušate istu glazbu, ali ako vi njoj izrecitirate svu familiju do petog koljena, ime prošla dva ljubimca i omiljeno predjelo u obližnjem kineskom restoranu, najvjerojatnije će pobjeći glavom bez obzira, prijaviti vas policiji zbog uhođenja i rastrubiti cijelom svijetu da ste perverznjak. 

Stoga, zaboravite filmsku romantiku i držite se starog provjerenog cvijeća i pjesama, pa makar pjesma bila loša, a cvijeće na pola uvelo.

03.01.2014. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh