« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
ASTRALIS GREATEST HITS

Retrospektiva najboljih klupskih plesnih hitova u Aquariusu

Svojim prijedlozima pjesama i izvođača na Astralis Facebook grupi možete utjecati na program koji će svirati u klubu

(Aquarius)
Više o

Aquarius

,

Astralis

,

zagreb-info

,

Sound Designers

"Astralis" Greatest Hits, petak 26. veljače A1/A2

Nakon što se više od godinu dana na Astralis partijima plesalo uz novu svjetsku i domaću produkciju, Astralis team priprema retrospektivu najboljih klupskih plesnih hitova.

Tematski Astralis party pod nazivom "Greatest hits" priprema najbolje goa, progressive, trance i techno himne svih vremena.

"Na svakom mojem nastupu uvijek me netko traži da pustim "ono što svi znaju", pa iako se stare stvari barem jednom godišnje remixiraju i slušaju u novijim verzijama, za mnoge je original ipak nedostižan izvor emocija", govori DJ Ludvig kopajući po svojem ormaru starih ploča.

Na koji način će ovaj party još više angažirati publiku govori drugi rezident DJ Go Cut: "Na našoj Astralis Facebook grupi možete poslati prijedlog za svoju omiljenu stvar i izvođača! Mi ćemo zajedno s ostalim Dj-ima po tim prijedlozima složiti program partya, a najsretnije glasače nagraditi besplatnim ulaznicama".

Sound Designers, subota 27. veljače A1/A2

Klupski program Sound Designers u Aquariusu rezultat je težnji i kolaboracije tri DJ-a s ciljem da se na clubbing scenu uvede subotnja večer koja istovremeno nudi opuštenu atmosferu, vrhunsku i aktualnu house glazbu na dva floora, pregršt popratnih sadržaja i Dizajniranje Zvuka.

Koncept dizajniranja zvuka proizlazi iz činjenice kako se program odvija na oba floora Kluba, kako u kultnom A1 dijelu, tako i u prekrasno novouređenom A2 prostoru Aquariusa. Uz redovitu rotaciju rezident DJ-eva, svake nam subote dolazi i gost DJ.

Uz rezidente, DJ Doctor Shrynka i Lady DJ Suub@ru, glazbeni program dodatno je obogaćen gostovanjima DJ-eva i iz cijelog svijeta, što uključuje i gostovanja eminentnih imena house scene.

23.02.2010. 15:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh