« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
SUMMER EDITION 9 8 0

Retro tulum za početak sezone na Zrću

Sezona će započeti nastupima Snapa!, Tehnotronica, Marijana Bana i Nene Belana - OSVOJITE ULAZNICE

(Snap!)
Više o

Aquarius

,

Neno Belan

,

Zrće

,

Marijan Ban

,

matične stanice u salu

,

stres na poslu

Najveće domaće i strane zvijezde osamdesetih i devedesetih uveličat će spektakularno otvaranje još jedne, osme po redu, vruće sezone kluba Aquarius na Zrću. Festival Summer edition 9 8 0 rezultat je uspješne suradnje Plavog radija i Aquariusa kojoj je prethodila megapopularna klupska večer „9 8 0", ujedno i frekvencija plavih valova. Ove godine dance podij se otvara u retrostilu, prisjećajući se vremena Jacksonova „moonwalka", legendarnih futbalerki i svevremenskih glazbenih hitova. 

Prvi dan festivala, petak 25. 06. uveličat će inozemne snage, glazbene ikone ova dva deseteljeća- Snap! i Tehnotronic. Njemačko-američka grupa Snap! poznata je po dva ultimativna hita koja su uzdrmala plesne pozornice  90-ih „The Power" i „Rhythm Is a Dancer", a njihov prvi album World Power sa 7 milijuna prodanih primjeraka jedan je od najuspješnijih dance albuma svih vremena.

Ritam i look koji je pokorio gotovo sve dance podije diljem svijeta te šokirao međunarodnu dance zajednicu zove se Technotronic. Ovaj glazbeni projekt je osamdesetih formirao Belgijanac Jo Bogaert koji je s aktualnim vokalom Ya Kid K-om producirao hit single „Pump Up the Jam".

U subotu, 26. 06. nastupit će domaće glazbene legende Neno Belan i Marijan Ban. Dva domaća predstavnika Summer editiona 9 8 0-a koji su glazbene karijere započeli u osamdesetima, a najveće plodove ubrali u kasnijem desetljeću - Nenu Belana i Marijana Bana -  ne treba posebno najavljivati. I Belan i Ban predstavnici su dalmatinskog rocka, koji su u protekla dva desetljeća stvorili pregršt evergreenova, idealnih za vruće ljetne noći, baš poput ove Aquariusove koja će najaviti još jednu rasplesanu sezonu. Dođite na Zrće i tulumarite uz retromaniju osamdesetih i devedesetih!

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

22.06.2010. 12:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh