« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
SLUŠAONA

Preslušajte novi album grupe Druyd u AKC Medika

Od 20h u Medici vas očekuje predstavljanje novog izdanja ovog worldmusic/new age/something completely different zagrebačkog benda

druyd
druyd (AKC Medika)
Više o

AKC Medika

,

jela

,

Portanova

,

dalmatinski pelikan

Jedan od najčudnijih i najčudnovatijih sastava svih prostora objavio je svoj prvi album pod nazivom Dronas. Ovaj heavy wood band orkestrira didgeridooima, gitarama, ženskim glasom, tamburicama, melodikama, zborom infracrvene armije i samim vjetrom kako bi ostvario svoju nesvakidašnju zvučnu sliku.

Kako ne postoji „recept" za stvaranje takve glazbe, morali su krenuti iz ničega u višegodišnje istraživanje novih muzičkih teritorija. Egzotični sočni plod ovog istraživanja imate prvi puta priliku čuti na slušaoni u AKC Medika 22.6 u 20h.

Bit će to neformalno druženje s članovima Druyda koji vam mogu ispričati neku neistinitu, ali zabavnu priču o tome kako je nastao „Dronas". Također ćete imati priliku po posebnoj cijeni kupiti potpisane primjerke njihovog albuma.

U produkciji albuma sudjelovao je i Hrvoje Nikšić poznat po svojem gigantskom opusu u hrvatskoj underground sceni. Mastering Dronasa napravio je Andy Jackson, producent i mastering inženjer Pink Floyda.

Pozvani su svi, a bit će i sretno dočekani!

http://www.druydband.com/

22.06.2010. 15:23:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh