« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
AQUARIUS ZAGREB

Retro party u Aquariusu

Ako ste jedan od onih koji za sve kaže da je nekad bilo bolje, svakako navratite na party osamdesetih i devedesetih u Aquariusu

Aquarius Zagreb
Aquarius Zagreb (Aquarius Zagreb)
Više o

Aquarius

,

Zagreb

,

L'kok

,

Threesome

„9 8 0" dobitna je frekvencija plavih valova, ali i naziv najluđe klupske večeri u Aquariusu! Nakon iznimno uspješne prve sezone 2009/2010, glazbeno-modno-povijesni spektakl najboljeg od osamdesetih i devedesetih vraća se u velikom stilu.

Satima ste pokušavali oponašati "moonwalk"? Divili ste se velikoj ljubavi Cruza i Eden? Pitali ste se je li Dr.Alban doista doktor? Bilo vam je žao što su 80-e završile, sve dok niste otkrili 90-e? Mrdali ste glavom na prve taktove "What is love"? Povijest se može ponoviti...vidimo se u petak 17.09. u Aquariusu.

Uz „980" večeri očekuju vas velikani: Madonna, Culture Beat, Ace Of Base, Depeche Mode, Snap, C & C Music Factory, PM Dawn, Michael Jackson, Frankie Goes To Hollywood, Mark Morrison, Leila K, Reel 2 Real, Soul II Soul, David Bowie, The Prodigy, Eurythmics, Will Smith, Daft Punk, Inxs, MC Hammer, Prince, Pet Shop Boys, Vanilla Ice, Snow, Yazoo i mnoga druga rasplesana imena.

Upad 30kn od 22h

www.aquarius.hr
www.plaviradio.hr

17.09.2010. 11:58:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh