« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
NOĆNI ŽIVOT

Nipplepeolpe i Asad Rizvi ovog vikenda u Sirupu

Ovog vikenda u Sirupu vas očekuju domaća i strana glazbena imena, a na gornjem katu kluba moći će se razgledati izložba Ivana Paradinovića - OSVOJITE ULAZNICE

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Sirup)
Više o

Zagreb

,

clubbing

,

sicko disko

,

Sirup

,

nagradna igra

,

razgradnja masnoća

,

10 najgorih automobila

,

najgori automobil

Zagrebački Sirup se pripremio da vam priredi odličnu zabavu ovog vikenda. U petak, u sklopu Sicko Disco programa u Sirup dovode Nipplepople i Ljubavnu Farmakopeju iz Beograda uz već dobro poznate rezident DJ-e. Subotu je preuzeo Asad Rizvi s kompilacijom ''Are you home made? Ask your parents'', koju je posebno pripremio kao prijatelj kluba Sirup.

Petak, 24.09.2010.
Sicko Disco

Sicko Disco predstavlja prvi zagrebački nastup grupe Nipplepeople, dvojca koji još uspješno skrivaju svoj identitet u želji da svu pažnju usmjere na svoju glazbu. Pojavili su se još krajem 2008. sa singlom 'Broj' kojim su predstavili svoj glazbeni smjer koji bismo mogli opisati kao plesna elektronika - nešto novo na hrvatskoj glazbenoj sceni. Svoj drugi singl 'Sutra' objavili su na prvoj Yammat Records kompilaciji, a na hrvatskim radijskim postajama u stalnoj su rotaciji.

sicko_disko_nipplepeople.jpg
Nipplepeople

Osvojite upad za petak u Sirupu na Metro portalu!

Kvalitetnom produkcijom i zanimljivim stylingom, koji su ranije ove godine predstavili svojim nastupima u Beogradu i Splitu, zainteresirali su oči i uši šire javnosti koja je željna njihovih novih uradaka.

Ekipa Sirupa pozvala ih je da vam se predstave uživo, 24.09., u sklopu Sicko Disko programa na kojem će se predstaviti i Ljubavna Farmakopeja (Dušan Janković i Marina Đorđević), DJ dvojac iz Beograda, koji kroz disco/house ritam istražuje najrazličitije muzičke stilove od suptilnog cosmica i balearica pa sve do energičnog indie rock/pop zvuka.

Pridružit će im se i Sicko Disko DJ-i Marmat i Ivna Yuri sa svojom standardno kvalitetnom selekcijom elektronske glazbe.

Na gornjem katu kluba Sirup moći ćete pogledati izložbu mladog, talentiranog i nagrađivanog Ivana Paradinovića pod naslovom 'Bejbitron'. Izložba je multidisciplinarna te sa svojim rješenjima koja su zabavna, interesantna, originalna te nadasve kreativna, osupnjuje promatraća. Na kraju krajeva, sve je ovo manje važno, kada se čovjek želi izraziti riječima on piše, a slika govori tisuću riječi.

upad: 30/40kn
happy hours: 23h - 01h

Subota, 25.09.2010.
Home Made Electronica predstavlja...
Are you home made? Ask your parents

promocija kompilacije

asad_rizvi.jpeg
Asad Rizvi

Novu miksanu kompilaciju iz radionice domaće etikete Home Made Electronica posložio je i izmiješao, ni manje, ni više, nego Asad Rizvi. Kompilacija sadrži najsvježije uratke domaćih autora objedinjenih u Home Madeu, čije će boje na ovom tulumu braniti Monotek, See Why i Sergej.

Osvojite upad za subotu u Sirupu na Metro portalu!

Asad Rizvi pripada zlatnoj generaciji tech-house DJ-a i producenata iz Wiggle epohe koji su žarili i palili mnogim europskim klubovima pa tako i hrvatskim. Međutim, Asad je od wigglanja evoluirao pa je danas vrlo tražen kao izvođač, a ponajviše kao remikser.

Kao prijatelj kluba Sirup složio je i izmiksao kompilaciju ''Are you home made? Ask your parents'', a u sklopu njene promocije ponovno će posjetiti naš grad.

Ulaz na Asada Rizvija i društvo stajat će ovaj put 50kn, uz vesele sate od 23 do 01h.

21.09.2010. 10:43:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh