« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Ramirez napokon u Saxu!

Ramirez će u subotu 26. ožujka nastupiti u Saxu i pokazati da je novi album vrijedilo čekati

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Menart)
Više o

Ramirez

,

klub SAX

Krajem prošle godine bend je izbacio prvi singl i spot za pjesmu „Ti i ja", iskrenu i neobičnu ljubavnu pjesmu koja najavljuje njihov četvrti album. Pjesma je odmah po puštanju u eter osvojila radijske top ljestvice, dostigla odlično drugo mjesto na domaćoj top ljestvici MTV-a te dva tjedna bila na prvom mjestu nacionalne top ljestvice HR Top 20.

Prije desetak dana u eter je pušten i drugi singl, „Da li me voli", još jedna pjesma ljubavne tematike u kojoj se svatko može prepoznati.

Bend je najavio da će se uz novi album, koji sadrži 12 pjesama - plesati, ali i plakati!

Na albumu pop izričaja mnogi će prepoznati Ramirezove svjetske glazbene uzore, a dečki će pokazati da po kvaliteti nimalo ne zaostaju za njima!

Ramirez je nedavno dobio i novog člana, pa se tako na novom albumu staroj postavi koju čine Aljoša Šerić (vokal, akustična gitara), Saša Jungić (gitara) i Goran Leka (bubnjevi) pridružio Tomislav Šušak (bas).

Debi album „Ramirez" snimili su 2004. godine, a nakon njega su publiku osvojili sa još dva izdanja, „Copy/Paste" (2006.) te „Divovi i kamikaze" (2009.), a ne sumnjamo da publika i novi album s nestrpljenjem očekuje.

Nakon izlaska albuma započinju koncertnu turneju po Hrvatskoj i inozemstvu, o kojoj ćemo uskoro objaviti detalje.  

Ulaznice za koncert u Saxu biti će po cijeni od 20 kuna, a od ponedjeljka 7. ožujka moći će se kupiti i u pretprodaji.

23.03.2011. 14:37:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh