« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
PURGERAJ PARTY

Prohibicija party u Purgeraju

Večeras će vas Sick Swing Orchestra odvesti u 20-e godine prošlog stoljeća

cadillac
cadillac (Facebook)
Više o

Purgeraj

,

bol leđa

,

ekstrasenzorna percepcija

Tulumarite kao u 20-im, charlston hostese, viski iz radijatora, prezentacija Cadillac Fleetwooda, kostimirani konobari... Navucite svoje najbolje oprave i pripremite se za potoke viskija (po promotivnim cijenama) i prohibicijski swing!

Zamislite samo kako je bilo jadnim ljudima u vrijeme prohibicije; morali su piti viski koji je proizveden u kućnoj radinosti, imati posla sa opakim bootlegerima i davati mito da ih puste u barove koji su ilegalno točili alkohol (barem do prve racije).

U prohibicijskom stilu, na pozornicu Purgeraja prigodno dolaze bolesni swingeri. Band je nastao u Zagrebu krajem 1999. godine i to s idejom da svoju ljubav prema izvedbama swinga, dixieja, bluesa i jazza ali i prema urnebesnom provodu podijele s publikom.

Kako njihov modni i glazbeni izričaj neodoljivo podsjeća na prohibiciju, večeras se vraćaju kako bi nam što vjernije prikazali to, za ljubitelje dobre čašice, recesijsko doba, koje je trajalo do 1919. do 1933. godine.

Samo za ovu priliku, ispred kluba će biti parkiran - jedini u hrvatskoj - Cadillac Fleetwood, kraj kojeg će se svi moći slikati!

Ulaz slobodan!

16.06.2010. 10:33:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh