« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
ROĆKAS

Preko dvadeset DJa za dvadeseti rođendan Aurore

Neki od glavnih imena proslave 24. lipnja poput Pere Fullhousea i Ivana Mastermixa uvelike su pridonijeli Aurorinoj reputaciji

20 godina Aurore
20 godina Aurore (Aurora)
Više o

Aurora

,

party

,

20. rođendan

Ima li boljeg načina za slavlje nego pozvati više od 20 domaćih DJa i počastiti posjetitelje vrhunskim elektronskim zvukom? Upravo je to misao vodilja velike proslave obljetnice primoštenskog kluba Aurora koja već punih dvadeset godina ispunjava svoj cilj promicanja dobre glazbe i još bolje zabave.

Neki od glavnih imena proslave 24. lipnja poput Pere Fullhousea i Ivana Mastermixa uvelike su pridonijeli Aurorinoj reputaciji i približili underground glazbu Dalmaciji i hrvatskoj publici kad je ona bila na samom začetku. Vrhunac slavlja ne bi se mogao izvesti ni bez ambasadora domaćih klupskih događanja poput razigranog Sergeja, uvijek rado dočekanog Ivana Komlinovića, legendarnog Mr. DJ Daria i međunarodno priznatih Astralisovih uzdanika Ludviga & GoCuta. Kad već spominjemo međunarodni uspjeh ne možemo izostaviti pozvanog Eddy Ramicha, Kontrapunktovog tvorca čija je glazba često više cijenjena van granica nego među domaćom publikom.

Prečesto smo se znali razočarati razvikanim stranim zvijezdama, možda zbog činjenice da su atmosferu u Aurori stručno podizali Zorro, Pille ili Lushi, kako im to polazi za rukom podsjetit će nas i ovog puta, baš kao i rezidenti Mladen & Stipe na koje uvijek možete računati. Znamo da Aurorina publika preferira istančani techno zvuk za to su ne brinite zaduženi Zero i Edy C, u čiju vožnju se nevezani upuštamo. Istraživački glazbeni duh prepoznat će se kod Tonija Juranovica, Malesha i See Why-a baš kao i inovativnost indie elektro zvuka koji će nam puštati DJ Halioz.

Raznolikosti glazbenih pravaca od funka i afro beat-a preko hip hop breaka, d˙n'b, house-a i disca ne bi smjelo nedostajati uz Voi'Sa dvojac kojeg čine Kid VA i Duda Dudes, te predstavnika "veselog" ritma Marmata i  Funk Gurua. Zvuk broda upriličit će live nastup, dok će Oxide zaigrati partiju dubstepa.

Za organizaciju partija zadužen je produkcijski tim Klubske Scene, a vizualni doživljaj i scenografija prepušteni su Hipermediji.

Uz otkrivene brojne izvođače, Aurora priprema dodatna rođendanska izneđenja i obećava Vam još jednu zoru za pamćenje. Ulaznice možete kupiti od ponedjeljka 23. Svibnja, u sustavu Eventima po cijeni od 60kn.

 

17.05.2011. 20:45:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh