« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Pravila svake uspješne dijete

Dijetu treba birati prema vlastitim sklonostima i poznavanju svog tijela, a ova pravila zapravo čine uspješnu dijetu

Svaka dijeta može funkcionirati
Svaka dijeta može funkcionirati (FreeDigitalPhotos)
Više o

dijeta

,

debljina

,

mršavljenje

,

učinkovita dijeta

,

najbolja dijeta

,

skidanje kilograma

Uspješna dijeta mjeri se izgubljenim kilogramima, barem tako obično mislimo, no zapravo se mjeri brojem kilograma koji su se vratili nakon dijete. Stoga, vrijedi znati pravila koja će svaku dijetu napraviti uspješnom.

>> Najbolje dijete za ovu godinu >>

Za početak, odaberite dijetu koja vam najviše odgovara i koja je najsličnija vašoj svakodnevnoj prehrani. Najbolje je promijeniti način života jer magičnih rješenjaj jednostavno - nema. Mršaviti treba polagano, ne više od jednog kilograma tjedno, jer ćete većim gubitkom kilograma izgubiti i mišiće, osim vode i masti.

>> Kako odabrati pravu dijetu za sebe >>

Masti nemojte izbaciti iz prehrane, nego šećere. Višak šećera taloži se kao salo, a uravnotežen unos masti daje osjećaj sitosti i dobar je za zdravlje. Dijeta bez masti učinit će vas gladnim i umornim, što će onemogućiti uspjeh.

>> Dukan dijeta - opća pravila >>

Doručak je glavni obrok u danu i podizač energije za cijelo jutro, stoga jedite izbalansirano - mora biti i vlakana i proteina, koji su ključ držanja razina šećera pod kontrolom, kao i zdravih ugljikohidrata.

>> Riješite test i pronađite idealnu dijetu za vaš tip osobnosti >>

Zapamtite da na dijeti morate jesti redovito, planirati obroke i držati se rasporeda kako ne bi postali gladni i odustali od dijete jer, eto, ne možete izdržati. Dijeta treba biti uravnotežena, sadržavati sve vrste namirnica jer ćete samo tako uz gubitak kilograma sačuvati zdravlje. 

>> Mitovi o dijetama koje treba zanemariti >>

Ako uz sve ovo izbjegavate tvornički procesiranu hranu i pojačate fizičke aktivnosti, uspjeh je zagarantiran, ma kako se dijeta zvala.

17.06.2014. 11:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh