« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Boogaloo

Pozdrav Azri...

...događa se jednom godišnje u Zagrebu

Više o

Boogaloo

,

Azra

,

Boris Leiner

Idejni začetnik projekta je legendarni bubnjar Boris Leiner - jedini još uvijek aktivni član još legendarnije Azre. Uz njega u posebnim prilikama (kao što su to ovi koncerti u Zagrebu) svira i druga trećina originalne postave -  basista Mišo Hrnjak koji se specijalno za ovaj projekt ponovo primio gitare nakon desetljeća nesviranja. I ove godine pridružiti će im se mnogobrojni prijatelji i štovatelji Johnyjevog rada koji će svojim gostovanjem na bini uz Leinera i Hrnjaka podsjetiti uvijek brojnu zagrebačku publiku na neke od sjajnih pjesama iz ostavštine Branimira Johnny Štulića. Imena gostiju za sada se još drže u tajnosti.

Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 60 kn mogu kupiti u klubu Boogaloo, CD shopovima Dancing Bear, Free Bird i Sirious, a na dan koncerta na blagajni kluba biti će 10 kuna skuplje ako koja preostane. Nabavite ulaznicu na vrijeme jer ih svaki godine stotinjak nesretnih ostane pred vratima Pozdrava Azri.

Petak 27.11. u klubu Boogaoo podsjetit ćemo se mnogobrojnih hitova Azre kao što su "Balkan", "A, šta da radim", "Lijepe žene prolaze kroz grad", "Sunčana strana ulice", "Kad fazani lete", "Klinček stoji pod oblokom", "Užas je moja furka", "Krvava Meri", "Obrati pažnju na posljednju stvar" i mnogih drugih. Vrata se otvaraju u 21 sat, a predgrupa će biti zagrebački band koji gradi svoju karijeru na tradiciji Azre - grupa Corto.

07.11.2009. 14:41:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh