« Muškarci
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
OPREZ - MUŠKARAC NA CESTI

Tipovi frajera koje trebate izbjegavati u širokom luku

Mnogi od njih na prvi se pogled uglavnom čine zabavnima ili simpatičnima, ali se na kraju uvijek ispostavi da tomu ni blizu nije tako

Fotografija vijesti
Više o

muškarci i žene

,

ljubavne veze

,

frajeri

,

problemi u vezi

Bez obzira na to koliko oni bili zgodni, zabavni i poletni, neki muškarci jednostavno mirišu na nevolju kad je ozbiljno vezivanje u pitanju. Ne radi se čak ni o tome da su loši ili da to rade namjerno, ali jednostavno nisu „programirani" da se ozbiljno obvežu na vjernost nekoj djevojci ili ženi. Loša je vijest da se tu gotovo ništa ne može napraviti, stoga ukoliko ste i sami u vezi s jednim takvim, ne predviđamo vam blistavu budućnost. S druge strane, dobra je vijest što postoji način da prepoznate takve osobe u potencijalnim budućim partnerima. Nadamo se da će vam ovih nekoliko tipova muškaraca koje treba izbjegavati pomoći u tome.

1. Vječni dječak

Ovakav se tip muškarca grčevito drži svojih slavnih dječačkih dana koji su odavno prošli, u kojima je život bio puno manje kompliciran, a obveze gotovo nepostojeće. Obožava Guitar Hero, popije četiri pive za „dobar dan", a pizza je jedino jelo koje priznaje kao obrok. Vječni dječaci nekim su ženama u početku čak i simpatični te su uglavnom zabavni na prvih nekoliko spojeva. Nažalost, ubrzo shvaćaju kako ta veza nikad neće biti ništa više od toga, a uostalom, ionako već imaju djecu kod kuće.

2. Serijski snimač

Ovakav tip frajera svaki slobodni trenutak provodi u gledanju svih žena koje prolaze ulicom, a koje nisu ona s kojom je u vezi. Bez obzira na to zavodi li jedva punoljetnu šankericu u birtiji, poslovnu ženu koja čeka tramvaj ili djevojku svog najboljeg prijatelja, ovakav će frajer uništiti samopouzdanje i najstrpljivijim ženama. I dok doista nema ničeg lošeg u tome da muškarci vole i cijene žensku ljepotu, veza s tipom koji će vas neprestano tjerati da se natječete s drugim ženama vrlo će vas brzo umoriti te pokopati i zadnje trunke samopouzdanja.

3. Škrtac

Ne morate biti „kopačica zlata" kako biste lako shvatili razliku između muškarca koji je štedljiv i onoga koji je prava škrtica. Znate o komu pričamo: frajer koji nosi kupone za cugu na prvi spoj ili onaj koji parkira kilometar i pol od kafića kako ne bi platio nekoliko kuna parkinga. Ponavljamo, ovakvog muškarca ne treba zamijeniti sa štedljivcem, koji pametno troši novac, ali zna kad je trenutak da se malo otvori novčanik. Dva ranije navedena tipa muškaraca možda jesu pogubnija za nas žene, ali priznajte, postoji li veći „turn off" od frajera koji vam broji koliko ste listića toaletnog papira potrošili?

4. Gospodin Gadget

Gospodin Gadget muškarac je koji neprestano ramišlja, priča i ne pušta iz ruku neku od „igrački za velike dečke". Uvijek ima najbolji, najbrži i najnoviji automobil/mobitel/brod/motor. Ukratko, ovaj frajer uvijek ima neku novu igračku koja ga drži zabavljenim. Gdje se vi tu uklapate, pitate se? Odlično pitanje. Na kraju krajeva, tko se uopće može nositi s tehnologijom koja se mijenja brzinom munje? Bez obzira na to radi li on to da impresionira druge ili samo hrani vlastiti ego, budite sigurni da ovaj tip više voli svoje stvarčice negoli ljude. I vi nažalost tu niste iznimka.

5. Mamin sin

Mamin sin vjerojatno još uvijek živi s roditeljima, i to ne nužno zbog toga što je nezaposlen ili nema novaca, već isključivo zbog toga što se ne želi odreći pospremljene sobe, opranog rublja i toplog obroka tri puta dnevno. Iako je situacija u našoj zemlji po tom pitanju malo drulčija nego u primjerice skandinavskim zemljama (zbog tradicije, ali i lošijeg materijalnog stanja), ukoliko vaš frajer nema ama baš nikakvu namjeru odletjeti iz roditeljskog gnijezda, to može biti ozbiljan problem. Većina žena s takvim muškarcem prije ili poslije odustane od pokušaja da ga odgaja i vraća ga nazad mami.

13.01.2012. 22:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh