« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
PROFILI

Kako procijeniti muškarca po slici na Facebooku

U slikama profila ima stvarno svega i svačega, no evo nekoliko naputaka koje je dobro slijediti kad vas muškarac kojeg ne poznajete traži prijateljstvo

Ovakve likove izbjegavati u širokom luku
Ovakve likove izbjegavati u širokom luku (Arhiva)
Više o

profil

,

žene

,

Facebook

,

muškarci

,

slika profila

Slike profila na Facebooku postale su jedan od glavnih izvora zabave, jer to što likovi stavljaju, čovjek ne može očima povjerovati. No, ima i onih koji se trude i stavljaju birane slike, pa ako ste cura, a neki vas muškarac zatraži prijateljstvo na Fejsu, prvo promotrite sliku profila.

Ima nekoliko mogućnosti, a ovdje je navedeno nekoliko najčešćih i što one zapravo govore o osobi koja ih je stavila.

Osoba koja se slika s kućnim ljubimcem i stavi to kao sliku profila možda je ipak malo pretjerao u svojoj ljubavi prema životinjama. OK, drage su i mazne, sve je to lijepo i krasno, ali c'mon! Osim toga, netko tko toliko voli svoju životinju vjerojatno se razočarao u ljudski rod, pa, jel', preskočite ...

Party animal je kao fotku stavio sebe i frendove kako se glupiraju i krevelje u nekom klubu? OK, nije loše, dečko voli izlaske, volite i vi ... Pogledajte još malo dublje u albume i pokušajte pronaći fotku samo njega. Nema je? Znači, mladcu je ekipa najvažnija na svijetu, pa se nemojte zanositi idejom da bi ih mogli istisnuti s prvog mjesta u njegovom životu ...

Profesionalne fotografije može imati maneken, za ostale ... hmmm. Ili je nemoguće ružan pa mu je trebao profić da ga slika tako da ispadne podnošljiv, ili je toliko tašt da će vas od toga zaboljeti glava. Stoga, ako nije maneken, pass.

Zalasci sunca, jesenje lišće, sjajna plaža, predivna planinska visoravan, puteljak u parku ... a njega niotkud. Dobro, dečko zna s aparatom ... ali ako ga ne mislite iznajmiti kao fotografa za vaše gole fotke na istim tim krajolicima, zaobiđite u širokom luku, jer čovjek ima većih problema sa samopouzdanjem, vjerojatno je teže iskompleksiran ili izgleda kao Quasimodov brat blizanac. U svakom slučaju, bježite ...

Tip vas traži prijateljstvo, na slici profila je zagrljen s drugim komadom, a status je slobodan? Pod hitno napustite profil i blokirajte, jer ili je raskinuo s dugogodišnjom dragom tako nedavno da nije stigao promijeniti fotku ili još uvijek cmolji za njom i misli je spominjati svakih pet minuta. Pass.

Eto njega iz tuša, da se vidi ljubavni tepih, mokra kosica i sixpack na trbuhu. Jako dobro, na prvi pogled. Zapravo, tip je zaljubljen u sebe, pa nakon toga u sebe, a zatim ide opet on ... želite biti broj 4 ili 14 u njegovom životu? Sumnjamo.

Red gadgeta, red njega na aerodromu ili s ekipom u odijelima u nekom pubu za koji morate biti sigurni da je u nekoj daljoj zemlji od Slovenije, pa opet malo gadgeta. Dobro, uspješan si, imaš karijeru, hoćeš li imati vremena za curu? Teško.

Za kraj, lik iz snova svake poštene sponzoruše. Brandovi samo ispadaju s fotki, ne znaš koji je jači, a sve to njegovo. Shvatili smo, imaš para na bacanje ... i obično takav misli da se baš sve može kupiti, pa i žena. Ako niste klasična sponzoruša ... pređite na nekog drugog.

12.11.2012. 17:12:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Crash
  14.11.2012. 11:01
  Koja hrpa gluposti haha :D
 2. avatar
  Manuela Šobak
  29.03.2021. 18:44
  Želim muža sa 14 godina i koja ću ja imati 13 ili još možda 17.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh