« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Kako biti simpatičan muškarac

Svi bi željeli biti omiljeni, no to nije tako jednostavno zbog pogrešaka koje stalno radimo, pa evo par savjeta za muškarce koji žele biti simpatični svima

Želite da vas svi vole? Ništa lakše :)
Želite da vas svi vole? Ništa lakše :) (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

simpatičnost

,

omiljenost

Simpatičnost je jedna od karakteristika koja svakome predstavlja tajnu želju, jer će na taj način biti prihvaćen u društvu i spadati među omiljene ljude. No, velikom dijelu muškaraca je to i dalje tajna, jer je muškom rodu na prvom mjestu pokazivanje nadmoći u bilo kojem obliku.

Evo par dobrih savjeta koji će vas učiniti simpatičnim likom kojeg svi rado pozivaju u društvo. Za početak, pazite na svoj izgled, budite čisti, uredni i diskretni s parfemom. Blještavi likovi jako odskaču, a rijetki imaju toliko stila da to mogu napraviti bez problema. Ključne riječi su skromnost i originalnost.

Nadalje, kad razgovarate s ljudima, skinite sunčane naočale. Nema ništa nepristojnije od lika koji sjedi s ekipom na terasi kafića i nosi sunčane naočale. Ako skrivate oči, prvi je dojam da želite sakriti i puno više toga ...

Pametni slušaju druge, a ne samo svoj glas. Treba znati kad je vrijeme da počnete slušati, a kad možete iznijeti svoje mišljenje. Na žalost, rijetki to prepoznaju.

I, za kraj, nježan prijateljski dodir otvara sva vrata, baš kao i širok osmijeh ...

08.08.2014. 20:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh