« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
4ART

Danas je PARTY UNITED - Klupski megaspektakl u Zagrebu!

Najluđi provod u gradu samo što nije stigao

Više o

noćni život

,

party united

,

svi klubovi

Tek nas sati dijele od početka prvog po redu klupskog spektakla pod nazivom PARTY UNITED koji će se održati na području grada Zagreba, danas u subotu, 23. 01. 2010. od 21:00h. PARTY UNITED je revolucionarni event koncept specijalno razvijen od strane 4ART agencije i predstavlja jedno od najzanimljivijih i najvećih klupskih događanja do sada održanih kod nas.

15 KLUBOVA, 15 PARTYJA, 1 ULAZNICA, 1 NOĆ, 1 GRAD.

Upravo to je PARTY UNITED opisan u samo nekoliko riječi.

Po cijeni jedne ulaznice pruža vam se prilika da doživite apsolutno neponovljivo iskustvo, posjetite najbolje zagrebačke klubove, uživate u glazbi vrhunskih izvođača, provedete se kao nikad do sad i to na više od 15 različitih partyja.

SUDJELUJU: 
Klub Aquarius, Rock Caffe Apartman, Boogaloo, Fanatic, Hemingway Bar Tuškanac, In Bar, KSET, Maraschino, MMC Studio, Purgeraj, Club Ritz, Saloon, Sax!, Shamballa, Klub Sirup.

I to nije sve. PARTY UNITED ima specijalnu autobusnu liniju koja će povezivati sve party lokacije od 23h do 04h u subotu, 23. 01. 2010. Autobusi voze u intervalima od 35-40 min. Besplatna vožnja moguća je isključivo uz kupljenu PARTY UNITED ulaznicu.

PARTY UNITED je jedini party koji nagrađuje.

U seriji nagradnih igara na radiju, televiziji i Internetu (Metro portal, Plavi Radio, MTV, 24sata, Jutarnji.hr, iSPACE...) posjetitelji imaju priliku osvojiti brojne vrijedne nagrade.

Ulaznice za PARTY UNITED mogu se kupiti na dan eventa u subotu, 23. 01. 2010. od 21:00h po cijeni od 40kn na ulazu slijedećih klubova:

KLUB AQUARIUS - Aleja Matije Ljubeka bb/Jarun

BOOGALOO - Ulica Grada Vukovara 68

KSET - Unska 3

MMC STUDIO - Vlaška 92

PURGERAJ - Ribnjak 1

SAX! - Palmotićeva 22

SHAMBALLA - Savska cesta 30

U cijenu ulaznice uključen je i poklon bon studija FASHION ADDICT u vrijednosti od 50kn koji svi posjetitelji mogu iskoristiti do 01.03.2010. (vrijedi samo uz predočenje ulaznice).

Pozivamo vas da doprinesete revoluciji u noćnom životu tulumarenjem na PARTY UNITED-u!

Više informacija pronađite na službenim stranicama: www.partyunited-zagreb.com

23.01.2010. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh