« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
ZAPAMTITE

Osnovna pravila svake učinkovite dijete

Svaka dijeta ima neka svoja pravila prehrane kojih se treba držati, no jednako tako mogu se prepoznati i opća pravila koja vrijede za sve

Kako skinuti kilograme
Kako skinuti kilograme (FreeDigitalPhotos)
Više o

dijeta

,

zdrava prehrana

,

mršavljenje

,

najbolja dijeta

,

skidanje kilograma

,

pravila dijete

Dijeta je uobičajen način skidanja kilograma, iako bi bolje bilo potpuno promijeniti pristup prehrani, no kad se već odlučite koju ćete primjenjivati, osim njenih pravila trebate znati i neka opća pravila koja vrijede za svaku dijetu.

Za početak, najjednostavnija matematika - trebate unositi manje kalorija nego što ih trošite, pa krenite na posao pješke, a uz to se barem sat vremena dnevno bavite nekom aktivnošću. Iako možda vaša odabrana dijeta to ne zabranjuje izričito, izbacite iz prehrane hrenovke, paštete, salame i ostalu prerađenu hranu.

>> Pravila svake uspješne dijete >>

Proizvode od bijelog brašna svedite na minimum, po mogućnosti potpuno izbjegavajte jer su u pekarama puni aditiva i bojila. Jednako tako, pijte običnu vodu umjesto sokova i voda s okusom.

Uz to, jedite pet manjih obroka dnevno s kvalitetnim proteinima, umjesto grickalica pojedite par oraha ili badema, a light proizvode zaboravite u potpunosti, kao i margarin i rafinirana ulja.

>> Dukan dijeta - opća pravila >>

Ako se uz sve to svake noći dobro naspavate, kilogrami će otići bez prevelike muke.

17.09.2014. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh