« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
VIKEND

Odličan vikend u Sirupu

Treći Protokol i Sirup vs Reform Birthday Parade dobra su pozivnica za ovaj vikend

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Sirup)
Više o

Sirup

,

Reform

,

Treći protokol

Sirup se trudi razmaziti svoje goste i organizirati vikend provode koji se pamte i rado posjećuju, pa niti nastupajući vikend nije različit.

petak, 21.01.2011.

3. Protokol u Sirupu

Apstinencijska kriza gadna je stvar. Postaneš nepodnošljiv okolini, hladan znoj oblijeva ti dlanove, odbijaš hranu, prijatelji te se javno odriču, cura ti ili momak sve češće pronalazi mane, a na radnom mjestu nižeš penale. Tako to biva kada Protokola u gradu nema skoro dva i pol mjeseca.

Nekad zdrav i veseo čovjek presahne i pretvori se u biljku. Dragi naši Protokolaši, sijaset dobrih vijesti imamo za vas! Stiže lijek, protuotr...ov, čudo medicine, znanstvena nepobitnost! 3. Protokol na mlazni pogon stiže u Sirup u petak 21. siječnja, spaljeniji i luđi nego ikad. Sada već legendarni duo Basta i Odium ugostit će za pultom čak dva gosta, golemog Golema i presvjetlog Brightona.

Energični četverac pogostiti će vas salvom sočnih beatova, izluđujuće zavodničkim peakovima i mentalo nadražujućim leadovima. Malo je reći da ćete doživjeti višestuke orgazme na sirupastom podiju, skromni smo kada kažemo da ćete se tu večer fatalno zaljubiti u plesnog partnera iz snova, nismo ludi kad tvrdimo da ćete zvučnik poželjeti odnijeti sa sobom u krevet. Stoga, dragi naši sve vam je poznato. Znate gdje je Sirup, jasno je da je na Protokolu uvijek špica, veseli ste što koštamo samo 35 kuna - vidimo se, plešemo, imamo se rado!

Brighton (Freefloatin Music)

Golem (Loopjunkies)

Basta (Protokol, cfsn)

Odium (Protokol, Bassinvaders!)

Više o večeri sjajne elektronike @
http://www.mixcloud.com/protokol/
http://www.facebook.com/pages/Protokol/103594179699141

upad: 35kn, happy hours 23-01
clanovima sms clubbinga 50% popusta na upadu

subota, 22.01.2011.

SIRUP vs REFORM birthday parade

Dva Sirupovca i dva Reformovca slave ročkase - pravi povod za još jedno tulumarenje na Donjim Sveticama. Kronološkim redom Luka K, Sergej, Arszenik i Nicole siječanj u Sirupu obilježavaju svojim rođendanima te vas pozivaju da im se pridružite u veselom koktelu housea, tech housea, techna, electra, disca i nudisca.
Reform se u prošloj i ovoj klupskoj sezoni afirmirao kao trenutno vodeći zagrebački brand na polju tech house tuluma, na kojim, osim izvrsnih rezidenta, gostuju, kako legende DJ scene, tako i aktualne trendsetterske DJ zvijezde. Ljubitelji dobre zabave i kvalitetne glazbe, obratite pažnju na buduće Reform datume, jer nam u Sirupu do ljeta 2011. priprema još nekoliko vrhunskih gostovanja...

Nastupaju...

Luka K/January 6th

Sergej/January 19th

Arszenik/January 23rd

Nicole/January 27th

ulaz na ovaj tulum iznosi 20kn prije pola noći, 30kn nakon, uz happy hour od 23 do 01h. članovi SMS clubbinga imaju free upad do 01h (više informacija na http://sirup.smsclub.hr)

20.01.2011. 16:07:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh