« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
NOVOSTI

Novi Hyundai i10

Nova generacija Hyundai i10 ima svjetsku premijeru na IAA autosalonu u Frankfurtu u rujnu 2013

Malen i sjajno upakiran
Malen i sjajno upakiran (Automania)
Više o

hyundai i10

,

novi model

Hyundai će izazvati izuzetno velik interes posjetitelja IAA autosalona koji se održava u rujnu 2013. u Frankfurtu. Korejski proizvođač automobila pripremio je za ovaj autosalon svjetksu premijeru nove generacije malog automobila Hyundai i10.

Već po prvim fotografijama jasno je kako je Hyundai odradio vrhunski svoju zadaću, kako dizajnerski, tako i implementacijom najmodernijih sigurnosnih sistema u ovoj maloj klasi. Još kada saznamo i cijenu po kojoj će se prodavati, moći će se reći koliko je to povoljna kupnja, međutim gledano bez cijene, zaslužili su vrhunske ocijene.

Znano je kako je najteže napraviti mali automobil i da su u tom segmentu talijanski dizajneri i Fiat neprikosnoveni vladari, ali s novom generacijom Hyundai i10 takvi uvriježeni sudovi morat će se revidirati.

Teško je danas napraviti originalan dizajn koji će se svima dopasti, osobito kod malih automobila, te će se uvijek naći oni koji će u pojedinim dijelovima dizajna karoserije naći neku sličnost s drugim modelima automobila, pa i iz puno viših klasa.

Ipak, ako se gleda novi Hyundai i10 dobije se prokleto dobri komad malog automobila, a što potvrđuju i prve reakcije potencijalnih kupaca koji za njegov oblik imaju samo riječi hvale.

Cijeli članak pročitajte na portalu Automania.hr

08.08.2013. 10:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh