« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
PARTIJANA

Nova VH1 godina u Tvornici

Novogodišnji party okupirat će Veliki i Mali pogon, spremne da prime više od 1500 plesača koji se u najdužoj noći žele baciti na glavu

Sjajan party u Tvornici uz VH1
Sjajan party u Tvornici uz VH1 (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

doček Nove godine

,

VH1 Nova godina

Tvornica kulture i glazbena televizija Vh1 uz glazbenu potporu Yem kolektiva spremaju veliki klupski doček 2013. u Velikom i Malom pogonu kluba u Šubićevoj.

Vrata Tvornice otvorit će se u 21 sat. Besplatni welcome drink na ulazu bit će pripremljen od 21 do ponoći za sve goste, a cijena ulaznice iznosi 50 kn sve do dolaska nove godine. Od ponoći cijena ulaznice se penje na 70 kn.

Novogodišnji party okupirat će Veliki i Mali pogon, spremne da prime više od 1500 plesača koji se u "najdužoj noći" žele baciti na glavu uz najpoznatije stvari posljednjih tridesetak godina - od pop i rock hitova preko plesnih klasika do indie rasturačina. Glavni floor nazvan Smashing Vh1 Hits smješten je u velikoj dvorani, dok će manji klub zauzeti Indie Electro Vh1 program. Objema komandiraju DJ-I yem kolektiva:

DJ Zonzo - Tata yem-a, producent Pendulum vs. The Prodigy programa te, nogometnim rječnikom,  menadžer Dance Departmenta. Nastupi yem kolektiva uvelike ovise o njegovoj kuhinji. Kad ugledate na plakatu natpis DJs Pušić&Pušić onda znate da su to on i Bruno, kao sestre Nanut, samo što nisu sestre, a bome ni braća. Kao Al Pacino i Robert de Niro u Vrućini, samo zgodniji.

DJ Nifty Nina - Osim što voli Haribo bombone i kolu s tisuću leda, potajno je zaljubljena u David Bowiea. Žali što nije odrasla u 80-ima ili što danas ne živi u Parizu gdje bi voljela raditi za Ed Banger Records. Time smo vam otkrili njezin glazbeni izričaj koji je uvjetovao da bude dio multinacionalnog french touch / nu disco / indie / electro / synthpop / dance punk programa Dance Department. Multinacionalni jer su uz nju tu još slovenac Tompadre i bosansko-hercegovačka državljanka Disco Helga.

DJ Puška - Šef Kultivatora i glazbeni kužist u tom sve popularnijem portal za djecu i odrasle. Upravo slaže top 50 izvođača u 2012. i ostalo mu je za popuniti prva dva mjesta, Veliki romantičar, voli duge noćne šetnje plažom uz vino & gitare vol1. Morao je promijeniti adresu stanovanja zbog naglog porasta obožavateljica nakon dva rasprodana Kultivator tulkasa u Malom pogonu. Ana Vuković nije sretna.

DJ Sin - Jedan od mlađih, ali zato jedan od iskusnijih na području DJ-inga. Nema kluba u Zagrebu, Rijeci i Istri gdje nije puštao. Nedavno je gostovao u Trstu na nekoj njihovoj brucošijadi. Kaže da smo mi za njih zapadna europa, tek su počeli slušat dubstep i kažu da su im Kuzma&Shaka Zulu najdraži italo disco bend. Osim DJ-ingom bavi se I produkcijom. San mu je otići na SAE Institut a uzor su mu Rob Swire & Liam Howlett.

DJ Mikhee - Završila je ekonomiju i želja joj je raditi u marketinškom odjelu Adidasa te otputovati u London na neki underground jungle/dnb party. Najdraža glazbena dekada su joj 90e, posebice elektronika, u što smo se mogli uvjeriti na KSET Caffe flooru FER-ovske brucošijade. Vh1 hitovi joj dođu kao budali šamar :)

Ulaznice za Novu Vh1 godinu mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima:

  • Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)

  • Zona (Trg Bana Jelačića 1, prolaz Neboder)

  • Entrio - www.entrio.hr

Cijena ulaznica iznosi 50 kn do ponoći 31.12. na 1.1.2013. godine. Od ponoći cijena se penje na 70 kn.

28.12.2012. 07:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh