« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
RIJEKA

Nakon odličnog koncerta u Boogaloou, Majke dolaze u Rijeku

Bare i Majke nastavljaju s turnejom, a sljedeća je postaja riječka Stereo dvorana - OSVOJITE ULAZNICE

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Boris Kovačev/CROPIX)
Više o

Rijeka

,

Goran Bare

,

Majke

,

porezne oaze

Iako se često kroz medije provlači njegov turbulentni život, pun droge i alkohola, Bare nikada nije iznevjerio svoju publiku. Godišnje održi četrdesetak koncerata diljem bivše Jugoslavije i još uvijek, nakon toliko godina, puni dvorane i stvara pravu rokersku euforiju. To je potvrdio i na koncertu u zagrebačkom Boogaloou, 29. svibnja.

Nakon uspješnog zagrebačkog koncerta, Bare i Majke nastavljaju s koncertnom promocijom nekih novih materijala, i dakako dobrih starih hitova. Sljedeći je na redu koncert u Rijeci, 04. lipnja, u Stereo dvorani.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Majke će turneju odraditi u izmijenjenoj postavi, pa samim time može se očekivati i drugačiji zvuk i aranžmani starih hitova. Bare je ujedno najavio i novi album koji će biti završen krajem lipnja, a od izdavača ovisi kada će biti predstavljen slušateljima.

Karte za riječki koncert u Stereo dvorani moguće je nabaviti u pretprodaji u Capitano Baru, Riva br.10. Cijena karata je u pretprodaji 80 kn, a na dan koncerta iznosit će 100kn. Vrata dvorane otvaraju se u 21:00, a koncert počinje oko 22:30h.

31.05.2010. 15:26:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh