« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
STVARNO?

Najbolji savjet za gubitak kilograma

Zaboravite na sve dijete, savjete, brojanje kalorija i mučenje tijekom dijete, kažu autori knjige Know What To Eat - jedite hranu koja će vas održati sitim

Proteini će vas zasitititi
Proteini će vas zasitititi (FreeDigitalPhotos)
Više o

hrana

,

mršavljenje

,

proteini

,

skidanje kilograma

Višak kilograma muči sve više ljudi, pa ne čudi da su dijete i skidanje kilograma najpopularniji savjeti koji se čitaju. No, u šumi savjeta treba izabrati onaj koji će vam najbolje odgovarati, a čini nam se da knjiga Know What To Eat nudi vrlo zanimljiv odgovor.

Naime, autori tvrde da je mršavljenje i održavanje težine zapravo vrlo jednostavna stvar - samo trebate jesti hranu koja će vas držati sitim više sati, kako ne biste popustili gladi i pojeli previše tijekom dana.

>> Čudne taktike za mršavljenje koje stvarno funkcioniraju >>

Prema njima, moderno vrijeme donijelo nam je namirnice koje nisu dobre za naš probavni sustav, visokoprocesiranu hranu prepunu umjetnih dodataka i ugljikohidrata, što uz kroničan manjak kretanja donosi višak kilograma jer ne sagorijevamo unešene kalorije.

>> Trikovi za koje nećete vjerovati da pospješuju mršavljenje >>

Njihov je prijedlog - jedite što više proteina, biljnog ili životinjskog podrijetla i dobrih masti kojeće vas kvalitetno zasititi i neće vam padati na pamet grickalice između obroka.

>> Hrana za mršavljenje >>

Proteini biljnog podrijetla mogu se naći u žitaricama, krumpiru i mahinarkama, a one životinjskog podrijetla u mesu, ribi, mlijeku i mliječnim proizvodima i jajima. 

19.07.2014. 17:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh