« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Najbolja dijeta za poslovne žene

Radite po cijele dane za računalom i telefonom, jedete na radnom mjestu, a kad dođete kući morate još skuhati i ručak? Evo savjeta ...

Svakodnevno sjedenje je smrt za liniju
Svakodnevno sjedenje je smrt za liniju (Arhiva)
Više o

dijeta

,

doručak

,

savjeti

,

Ručak

,

večera

,

najbolja dijeta

,

poslovne žene

Ako vam barem trećina dana prođe u sjedenju za računalom, uz neku brzu hranu koje ni ne znate koliko ste pojeli i grickalice, velika je vjerojatnost da već imate problema s kilogramima.

Dovoljno će biti i tjedan dana planirane i kontrolirane prehrane da se primjete prvi rezultati, što će vas potaknuti da nastavite na taj način i dovedete svoju dnevnu konzumaciju u red.

Doručak jednostavno ne smijete preskakati, a dan možete započeti, primjerice, s jednim tostom na kojem je malo svježeg sira i rajčicom, ili 30 g pahuljica s mlijekom ili jogurtom. 

>> Dijeta velikog doručka topi kilograme >>

Jednako dobar izbor je tost s malo putra, kuhano jaje i pola čaše soka od naranče, kao i banana sendvič od dvije šnite kruha, žličice meda, komadićima banane i malo svježeg sira. Svaki od ovih doručaka ima 250 kalorija.

Ručak je jednako važan obrok, pa predlažemo 200 grama krumpira, porciju salate, dvije šnite sira i čašu nemasnog jogurta kao prvu varijantu, a  druga može biti sendvič od 50 grama hladne piletine, žlica kiselih krastavaca ili 25 grama tvrdog sira i light majoneza, a može i 75 grama svježeg sira i češnjak. Uz to pojedite veliku salatu. Ručak također ima 250 kalorija.

>> Riješite test i pronađite idealnu dijetu za vaš tip osobnosti >>

Večeru pojedite ranije, a odaberite nešto od sljedećeg: 75 grama tjestenine s umakom ili 75 grama račića, a može i 100 grama kuhane piletine. Druga mogućnost je 150 grama pečene puretine ili piletine sa 75 grama pomfrita ili 125 grama kuhanog krumpira. Treći prijedlog je velika porcija salate uz kuhano meso s rižom. Ovakva večera ima 400 kalorija.

Svaki od ovih obroka priprema se brzo i jednostavno, tako da nećete potrošiti puno vremena. Sretno!

25.06.2014. 14:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh