« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
ZANIMLJIVO

Mršavite na čudne i jednostavne načine

Da biste bili mršavi, morate razmišljati kao mršava osoba, tvrdi stručnjak sa Sveučilišta Cornell i daje zanimljive savjete za mršavljenje

Par odličnih savjeta
Par odličnih savjeta (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

savjeti

,

gubljenje kilograma

Mršavljenje ne mora biti muka, tvrdi Brain Wansink sa Sveučilišta Cornell dajući zanimljive savjete za gubljenje kilograma bez imalo truda.

Recimo, morate paziti u čijem društvu jedete. Naime, istraživanje je pokazalo da tijekom obroka u društvu osobe koja puno jede i ima višak kilograma ljudi pojedu i četvrtinu hrane više nego inače. Znači, jedite u društvu mršavih koji jedu kao ptičice.

>> Trikovi za koje nećete vjerovati da pospješuju mršavljenje >>

Jednako tako, kad jedete za nekom vrstom švedskog stola u samoposlužnom restoranu, sjednite tako da ne vidite stolove sa hranom. Jednostavno im okrenite leđa i koncentrirajte se na ono što imate u svom tanjuru, i pojest ćete manje - nećete imati potrebu stalno se dizati i uzimati još. 

>> Najgluplji savjeti za mršavljenje >>

Uz to, ako unaprijed isplanirate što ćete pojesti u takvim situacijama, pojest ćete bitno manje nego da samo uzmete tanjur i stanete u red, uzimajući sve do čega dođete. Malo skautiranja dat će vam vremena da odlučite što ćete jesti i koliko ćete uzeti.

>> Čudne taktike za mršavljenje koje stvarno funkcioniraju >>

Naravno, ne treba jesti u lošem raspoloženju, jer tako jedete više, ne pazeći pritom na kvalitetu hrane koju uzimate. No, ako prije jela napravite nešto sasvim neočekivano - na glas izgovorite nešto za što ste zahvalni ili neku sličnu inačicu molitve prije jela, odabrat ćete zdraviju hranu i pojesti je manje.

Vrijedi isprobati, slažete li se? 

27.09.2014. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh