Metro-portal.hr

objavljeno 17.04.2011. 22:01:00
PLAVA EKIPA

Movens predstavio Novero proizvode

Novero je brand koji je razvila Nokia, a sada su Bluetooth gadgeti za automobile dostupni i u Hrvatskoj

Novero The TrustyOne
Novero The TrustyOne (Novero)

Tvrtka Movens predstavila je na konferenciji za novinare proizvode svog partnera, bivšeg Nokijinog automotive branda Novero. Perjanice trenutno ponude su auto uređaji TheTrulyOne i TheTrustyOne te univerzalnom Bluetooth zvučniku TheTalkyOne.

TheTrulyOne je vrlo jednostavan i praktičan proizvod koji na izdvojenom ekranu prikazuje podatke sa spojenog mobilnog uređaja sa svim potrebnim uputama za zvanje ili primanje poziva u pokretu. TheTrulyOne brzo sinkronizira sve potrebne podatke dajući pristup imeniku i popisu poziva bez potrebe za gledanjem na mobilni uređaj. Lako se integrira u vozilo i atraktivan je dodatak za bilo koji interijer.

Zahtjevni meniji u ovakvim uređajima često vozačima predstavljaju dodatnu komplikaciju, ali Novero je sa sustavom TheTrulyOne uspješno pogodio dobitnu kombinaciju - jednostavno i moćno. Prikaz je vrlo jasan, s velikim ikonama, a daljinski je upravljač intuitivan te se cijelom sadržaju telefona pristupa bez ikakvih problema.

TheTrulyOne aktivira se i glasom, od jednostavnog glasovnog biranja pa sve do naprednih uputa tipa glasovno kontrolirano slanje SMS-a ili e-mailova. Na TheTrulyOne mogu se spojiti dva uređaja istovremeno, što u svijetu nudi jedino Novero.

TheTrustyOne je univerzalni Bluetooth kit bez dodatnog ekrana, dizajniran kako bi služio kao dodatak mobilnom telefonu unutar automobila i pruža dovoljno mogućnosti za korisnike koji nemaju potrebu za ekranom. Instalacija je brza i jednostavna, i odmah nakon toga može se uspostavljati dolazne i odlazne pozive ili puštati glazbu po izboru s telefona ili omiljenog playera koji ima Bluetooth..

TheTalkyOne je univerzalni Bluetooth zvučnik, koji ujedno služi i za obavljanje handsfree telefonskih poziva. Instalacija je izuzetno prilagodljiva, tako da može biti zakvačen na štitnik za sunce, ubačen u držač na komandnoj ploči ili ga jednostavno ponesete sa sobom u ured i koristite ga kao kvalitetan zvučnik za svoj prijenosnik.

17.04.2011. 22:01:00
http://metro-portal.hr/movens-predstavio-novero-proizvode/57840/