« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
TJEDNI PROGRAM

Maskirani Halloween party ove subote u Purgeraju

Uz već tradicionalni program kluba s najraznovrsnijom ponudom glazbe u gradu, ove subote vas očekuje kostimirani party, a za maskirane upad je free

Purgeraj
Purgeraj (Purgeraj)
Više o

Purgeraj

,

zagreb-info

,

open mic night

,

Halloween party

,

Take me out

,

hrvatsko velepslanstvo

,

mjuzikl Rocky

Pon 25.10. // Open Mic Night // 21:30h // ulaz slobodan

"I Hate Monday's" - open mic night pod vodstvom Marine Orsag i u novoj klupskoj sezoni!

Nove kvalifikacije čekaju na Vas. Dođite, prijavite se i pokušajte biti jedna od onih 'budala' koje se trude nasmijati ljude.

marina_orsag_inline.jpg
Marina Orsag

Ako Vam to nije u điru, jednostavno dođite podržati nove nade i nasmijati se do suza. Natjecatelji su stavljeni na milost i nemilost fenomenalnoj publici Purgeraja koja će odlučiti tko od njih će ući u veliko finale mjeseca i dobiti priliku osvojiti novčanu nagradu. Uz besplatan upad i happy hour od dva sata ova večer pravo je mjesto za zabavu.

Pod voditeljskom palicom Marine Orsag, očekuje vas večer prepuna smijeha i novih pokušaja stand up komedije.

Prijave za nastup počinju u 20.30h u klubu, a program u 21.30h!

 

Uto 26.10. // Bass Wars // 22h // ulaz slobodan

Utorkom su u Purgeraju na rasporedu ratovi basova! p.s. Samo za najotpornije uši.

Uvijek volimo naglasiti, Purgeraj je mjesto sa najraznovrsnijom ponudom glazbe u gradu, što potvrđuje i jedan od novijih programa u ponudi kluba, znakovitog naziva Bass Wars. Prateći razvoj trendova u svijetu elektronske glazbe, Bass Wars se kao ideja nametnuo sam od sebe i pokazao da interes publike za tako nešto postoji i raste iz mjeseca u mjesec.

bass.jpg
Bass Wars

Bass u nazivu objedinjuje Fidget, Electro, Bassline, Drum'n'Bass, Breakbeat, UK Funky, Kuduro i sve popularniji Dubstep koji gazi sve pred sobom te iz dana u dan ima sve veći broj poklonika. Želite li se i vi zaraziti ovim ritmovima, dođite po svoju besplatnu tjednu dozu Bassa koju vam dva utorka u mjesecu na pladnju poslužuju DJ Mikey Walsh i Snobby Dick aka Yesh.

Sri 27.10.2010. // Tulum studenata Hrvatskih studija // 22h // 20kn

Na početku nove akademske godine studenti Hrvatskih studija organiziraju tradicionalni tulum dobrodošlice za sve brucoše, ali i one nešto starije željne vrhunske zabave i ludog provoda.

hrstud_logo.jpg
Hrvatski studiji

Za dobru atmosferu koja krasi svaki tulum Hrvatskih studija u Purgeraju zaduženi su:

Profesor dobrog zvuka, legendarni DJ Pokos koji će vas još jednom svojim hitovima natjerati da mrdate bokovima i zadnjicama do kasnih noćnih sati. 

Lagarto - perkusionistička skupina iz kluba Capoeira Amazonas Zagreb koja će vas zabavljati egzotičnim ritmovima brazilske batucade i u vama probuditi uspavanu ljepoticu ili zvijer.

Čet 28.10. // Take Me Out // 22h // ulaz 15kn nakon 00h

tmo_za_park_in_copy.jpg
TMO

"Izvedi me van" vas poziva u Purgeraj na najbolji tulum uz indie-rock uspješnice!!

Stilizirani party indie-rock i electro glazbe koji dupkom puni Purgeraj uz: Joy Division, The Smiths, Oasis, Klaxons, Arctic Monkeys, Killers, R.E.M., Motley Crue, Sonic Youth...

Pet 29.10. // Mixtape // 22h // 15kn

Koliko je popularan ovaj program osimšljen od strane TMO ekipe svjedoče kompromitirajuće snimke koje je ekipa Purgeraja pohranila u sef!

mixtape_29_10_2010.jpg
Mixtape

TMO Mixtape je program osmišljen od strane ekipe okupljene oko Take Me Out projekta, a misao vodilja mu je oživljavanje ne tako davnih mega hitova. Playlista će se sastojati od trash, netrash i općenito nekih nam dragih, a nepravedno zaboravljenih pjesama, iz svih mogućih žanrova (pušta se sve živo i neživo), u kojem god smjeru ih raspoloženje odnese.

Muziku za Vas biraju tri dame, naoružane do zuba pjesmama sa top ljestvica od 1990. pa sve do danas, stoga teško da ima smjera u kojem vas neće provozati. Ne možemo dovoljno naglasiti da mixtape nikada ne izlazi iz komercijalnih okvira, prijedlozi su svakako dobrodošli, no svi oni koji do cura na stageu dolaze sa željom da čuju stari rock iz '70-ih, dubstep, techno ili nedajbože cajke (a bilo je i toga) ostat će, nažalost, razočarani. 

 

Sub 30.10. // Halloween Party // 22h // 15kn (zamaskirani - free upad)

Halloween u Purgeraju izdanje br.5

Vrlo jednostavno, u nedjelju 31.10. je Noć vještica. Kako nama 'Rvatima' nisu dosta maškare, a po potrebi smo i Irci kad treba slavit Saint Patrick's day, tako smo od pretilih Amerikanaca preuzeli njihov Halloween i uredno svake godine grad preplave raznorazni partyji na dotičnu temu.

halloween_za_knjizicu.jpg
Halloween party

Purgeraj se voli maškarat, pa taj nametnuti 'blagdan' ne pada teško,stoga je subota 30.10. rezervirana za sve ono što ide uz njega. I još jedna sitnica: Haloween NISU maškare. Princeze, vitezove, štrumfove, pimpove, barbike i ine maske pospremite u ormarčeke za fašnik - noć vještica je upravo to, noć kad izlaze vještice, čudovišta i bića koja više nemaju puls. Na zapadu se to rješava jednostavno. Ok, baš moraš bit princeza? Budi mrtva princeza, ti frende koji želiš biti 50 cent budi mrtvi 50 cent...ugl. kužimo se..

Da se što bolje uživimo u uloge vragova, zombija i čega sve ne, tu je (pazi sad): Jegermeister; dobar drug i mađioničar koji dosadu pretvara u zabavu, partviše u viktoria's secret modele i dečke s lošim uletima u elokventna, podnošljiva bića.

Bilo čist (12 kn) ili u kombinaciji sa Colom, Burnom ili Schweppesom, najbolji je kad dolazi iz milih ruku hostesa, što će ovog puta biti slučaj. Da, Jeger party. Nas osobno više ništa nebi zanimalo, ali za one koji baš žele čut i kakva će bit muzika, eto ga:

4 nežive duše maltretirat će playere do dugo u noć raznoraznim rock đuskalicama iz 80-ih, uz povremene upadice i neočekivane preokrete u vidu neke pop uspješnice s namjerom da razbije monotoniju.

Kao da Jeger party nije dosta, happy hour vam je na raspolaganju od 21-22h. Ulaz je tričavih 15 kn,a svi zakrabuljeni i namaškarani u zastrašujuće maske mogu prisustvovati đjabe. Ulaz je uobičajeno zabranjen maloljetnicima.

25.10.2010. 16:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh